Despre Exiap RO

Schimburile valutare sunt peste tot. La fel și furnizorii de transfer de bani. Provocarea este să găsești pe cineva în care să ai încredere, care oferă cel mai bun preț și este aproape de locul în care locuiești sau lucrezi.

La Exiap, nu vindem valută, dar știm cu siguranță multe despre industrie. Exiap este deținut de Wise (fost TransferWise) și ne-am folosit toate cunoștințele în motorul nostru inteligent de comparare. Este ceea ce face ca vizitatorii noștri să se întoarcă iar și iar. Deoarece verificăm îndeaproape fiecare furnizor și afișăm doar cele mai bune oferte disponibile, vizitatorii noștri pot găsi cu ușurință furnizorul potrivit pentru ei. Afișăm toate opțiunile, evidențiem taxele și ratele per furnizor și prezentăm ofertele cu transparență totală.

Este și o muncă în desfășurare. Adăugăm în mod constant noi funcționalități site-ului și ajustăm algoritmul nostru, pentru ca vizitatorii să poată găsi cu ușurință informațiile de care au nevoie, fără probleme. Și oamenilor le place serviciul nostru gratuit. Cel mai bun lucru în legătură cu el este, spun ei, că le scurtează timpul de căutare și le restabilește încrederea în procesul de luare a deciziilor.

Deci, te rugăm să ne explorezi site-ul. Pe lângă motorul nostru de comparare, avem, de asemenea, o grămadă de videoclipuri utile, ghiduri și recenzii care te vor ajuta să iei decizii valutare în cunoștință de cauză.

Cele mai frecvente întrebări

De ce ar trebui să folosesc Exiap?

Mulți oameni nu sunt conștienți de costul real al transferului de bani. Dar este destul de standard să pierzi până la 8% din bani de fiecare dată când transferi bani la nivel internațional, în funcție de metoda ta. Credem că asta este mult prea mult.

De aceea te ajutăm să găsești cel mai bun mod de a-ți transfera banii și de a evita aceste taxe și tarife ascunse costisitoare. Pur și simplu ne spui ce cauți, apoi comparăm sute de furnizori pentru a găsi cea mai bună ofertă pentru situația ta actuală.

De ce Wise deține acum Exiap?

Este simplu: Wise a fost fondat cu scopul de a aduce transparență în industria serviciilor financiare și, astfel, deținerea unui site de comparare are sens.

Rămânem dedicați imparțialității Exiap și, din acest motiv, tarifele proprii ale lui Wise trec prin exact același proces de comparare ca toate celelalte companii de pe site. În cazul în care o altă companie este mai ieftină decât noi, ți-o vom spune mereu.

Este sigur?

Da. Ne verificăm îndeaproape furnizorii și facem parteneriate numai cu cele mai mari, mai sigure și mai de încredere companii de transfer de bani din lume. De asemenea, poți citi mai multe despre cum funcționează site-ul nostru aici și poți consulta politica noastră de confidențialitate aici.

Cât costă?

Exiap nu te taxează. În schimb, primim un comision de recomandare de la băncile și companiile de transfer de bani cu care suntem parteneri. Asta nu afectează prețul pe care îl plătești.

Suntem o echipă de fanatici ai valutei

Suntem un grup strâns unit de oameni, toți foarte experimentați în dedesubturile lumii valutei globale. Ne împărtășim cunoștințele, înțelegerea și perspectivele, astfel încât toată lumea să poată economisi bani, timp și, uneori, chiar să elimine stresul.

Finn
Director
Adam
Head of Analytics
Ileana
Content Manager
Catalin
CTO

Ce spun clienții noștri despre noi

Un serviciu foarte competitiv
Un serviciu foarte competitiv, ușor de înțeles și rapid. Rata de schimb pe care am primit-o de la asociații Exiap a fost mult mai competitivă decât cea oferită de banca mea din Marea Britanie sau Australia și a ajuns să-mi economisească sute de dolari.
M E P R
Am putut să obțin exact
Foarte ușor de utilizat, oferind cunoștințe excelente de piață. Am putut obține exact ceea ce am avut nevoie într-un timp scurt. Voi folosi din nou acest serviciu în curând.
Bernard K
E excelent să ai o părere imparțială
Mulțumesc Bec de la Exiap pentru tot ajutorul. E bine să ai o opinie imparțială care să te ajute la luarea unor decizii financiare importante.
Peta D

Ai nevoie de ajutor? Trimite-ne un email.