Găsește cea mai bună metodă de a trimite bani în străinătate online

Eu trimit
din
către
Furnizor
Trustpilot
Timp de transfer
Cost total
Suma primită când trimiți 10,000 lei
Accesează furnizorul
2-3zile
lei 91.47RONmai mult
£1,680.49GBP
0-2zile
lei 474.74RONmai mult
£1,619.00GBP

Comparăm cele mai de încredere servicii de transfer de bani din lume

Am enumerat mai sus unii dintre cei mai buni furnizori de transferuri de bani, dar comparăm și alți furnizori de transferuri de bani care oferă același serviciu. Poți găsi linkuri către toate aceste recenzii mai jos:

Întrebări frecvente despre transferuri internaționale de bani

Ce este un transfer internațional de bani?

Acesta este modul în care transferi bani din contul tău bancar din Romania într-un cont deținut de o persoană cunoscută în altă țară. Transferurile internaționale de bani sunt populare atât pentru plățile unice mari, cât și pentru transferuri frecvente de sume mici.

Există limite minime și maxime?

Da. Aceste limite vor varia în funcție de suma pe care vrei să o transferi, de țările în care trimiți bani și de metoda de transfer pe care o folosești (fie că este vorba de un depozit bancar, de o plată mobilă sau de ridicare de numerar).

De exemplu, OFX are o sumă minimă de transfer de 100 GBP. În comparație, Wise nu au nicio sumă minimă și nicio sumă maximă de transfer. Între timp, WorldRemit nu are o sumă minimă de transfer, iar suma maximă pe care o poți trimite folosind serviciul său este de 50,000 GBP (prin transfer bancar).

Cum pot transfera în siguranță valuta la nivel internațional?

Dacă vrei să-ți păstrezi fondurile în siguranță atunci când transferi sume mari de bani în străinătate, ai câteva opțiuni. Toți furnizorii specializați pe care îi comparăm aderă la cele mai puternice standarde de securitate și sunt pe deplin reglementați. De asemenea, aceștia respectă cu strictețe legile locale și internaționale, pentru a-și deservi cel mai bine clienții.

  • Transfer bancar — poți trimite bani direct între banca ta și o bancă din altă țară, dar vei plăti comisioane ridicate
  • Servicii de transfer de bani online — furnizorii specializați precum Wise sunt transparenți, siguri și pe deplin reglementați
  • Servicii de transfer peer-to-peer — companii precum Wise și PayPal te pun în legătură cu persoane care cumpără sau vând moneda pe care vrei să o schimbi
De ce variază comisioanele de transfer internațional?

Diferite companii îți percep taxe diferite. Când trimiți bani în străinătate folosind banca ta sau compania de transfer internațional de bani, ai putea fi taxat(ă) în mai multe moduri:

  1. Acestea pot oferi o rată de schimb valutar puțin mai dezavantajoasă, cunoscută și sub denumirea de majorare a ratei de schimb.
  2. Acestea pot percepe o taxă fixă.
  3. Ele pot percepe un comision sau o taxă de servicii, cunoscut şi sub numele de comision procentual.

Alt lucru de avut în vedere — dacă trimiți bani în contul bancar al unei alte persoane, banca acesteia poate percepe comisioane de procesare. O companie de transfer de bani nu are nicio influență asupra acestor taxe și ar trebui să discuți cu banca destinatară pentru a afla cât de mult ar putea încasa.

Află cât costă cu adevărat să trimiți bani la nivel internațional și obține cele mai bune tarife.

Care sunt cele mai bune aplicații de transfer internațional de bani?

Majoritatea serviciilor au aplicații pentru smartphone-uri, pentru a putea fi accesate și a face transferuri de bani din mers. Poți instala aceste aplicații pe dispozitivele Apple și Android, apoi le poți folosi pentru a crea, plăti și urmări transferul tău internațional de bani.

Iată câteva dintre cele mai bune aplicații de la furnizorii noștri specializați.

  • Aplicația de transfer de bani Wise
  • Aplicația de transfer de bani WorldRemit
  • Aplicația de transfer de bani WorldFirst (dacă transferi bani în afara SUA)
  • Aplicația de transfer de bani OFX

Află mai multe despre cele mai bune aplicații de transfer internațional de bani.