Cod promoțional Wise 2024

Ramona Loznianu
Ileana Ionescu
Actualizat
27 iunie 2022

Ești interesat de transferurile internaționale ieftine prin intermediul Wise? Poți economisi și mai mult cu codul promoțional Wise printr-o ofertă care se adresează exclusiv cititorilor Exiap. În acest articol informativ despre voucher-ul Wise vei afla:

  • Cum funcționează codul de transfer gratuit Wise

  • Cine este eligibil pentru codul de reducere Wise

  • Este codul promoțional Wise o ofertă bună?

  • Cum se utilizează voucherul Wise

  • Întrebări frecvente despre codul de transfer gratuit Wise

Click aici pentru a activa transferul gratuit Wise

Cod promoțional Wise

Nu este nevoie să introduci un cod separat pentru a accesa acesată ofertă exclusivă de la Wise - trebuie doar să dai click pe linkul furnizat pentru a obține automat transferuri la un cost redus și să începi astfel să economisești.

Oferta se adresează cititorilor din România și îți permite să faci transferuri gratuite în valoare de 2.000 EUR.

Mai mult, deși suma totală a transferurilor gratuite disponibile este de până la 2.000 EUR, poți folosi această ofertă pentru a efectua unul sau mai multe transferuri, în ce valutele dorești.

Iată cum funcționează:

Valoarea transferuluiCu oferta promoțională de la Exiap
200 EURNu se aplică taxe – poți trimite încă 1.800 EUR gratuit
1.000 EURNu se aplică taxe – poți trimite încă 1.000 EUR gratuit
5.000 EURNu se aplică taxe pentru primii 2.000 EUR - taxele mici de transfer ale Wise se vor aplica pentru restul de 3.000 EUR
  
Deschide-ți un cont Wise

Eligibilitatea pentru transferul gratuit de la Wise

Codul promoțional Wise este disponibil numai pentru clienții noi care efectuează transferuri valutare dintr-o monedă în alta. Nu poți beneficia de oferta Exiap Wise dacă ești deja client Wise sau dacă faci conversia între monede din soldul contului tău Wise.

Dorești să știi mai multe despre Wise? Citește mai multe despre Wise în acest review.

Este o ofertă bună?

Pe scurt, da. Wise apare în mod frecvent dacă nu cel mai ieftin, unul dintre cei mai ieftini furnizori în comparațiile noastre de servicii de transferuri internaționale. Aceasta înseamnă că folosind acest cod promoțional Wise, obții o reducere la un serviciu de transfer de bani internațional care este deja recunoscut ca fiind unul dintre cele mai competitive de pe piață.

Sunt mulți furnizori care pot pretinde că oferă transferuri gratuite, însă, cel mai adesea, taxele sunt ascunse în cursurile de schimb utilizate. Wise folosește întotdeauna rata reală de schimb, fără markup și fără comisioane ascunse – astfel transferurile sunt cu adevărat gratuite.

Cum folosești codul promoțional Wise

E foarte simplu pentru că este nevoie doar de câteva click-uri:

Pasul 1: Dă click pe link

Dă click pe link-ul codului promoțional Wise pentru a vedea pagina principală Wise cu reducerea exclusivă Exiap deja aplicată. Atât este de simplu - codul tău secret Exiap a fost deja generat astfel încât să poți începe imediat.

Pasul 2: Crează-ți un cont

Creează-ți un cont dând click pe butonul Înregistrare în partea dreaptă sus a paginii principale Wise sau pe butonul Începe sub simulatorul de tarife.

Vei fi redirecționat către pagina de înregistrare și îți poți crea un cont Wise introducând adresa de e-mail și țara de reședință. Nu uita că trebuie să-ți setezi o parolă sigură.

Pasul 3: Utilizează transferul gratuit

Introdu suma și moneda pe care vrei să o trimiți, pentru a verifica cât va primi destinatarul.

Dacă ești eligibil pentru oferta Exiap Wise, vei vedea că reducerea a fost aplicată automat în secțiunea de taxe a calculatorului atunci când inițiezi plata.

Concluzie

Promoția Wise este o oferă excelentă pe care o poți folosi pentru a avea acces la transferuri de bani cu adevărat gratuite, pentru care se folosește cursul mediu de schimb mediu fără nici o marjă. În plus, este și foarte ușor de accesat. Nu trebuie să introduci niciun cod de cupon. E suficient să dai click pe link și apoi să faci transferuri multiple de până la 2.000 de euro. Fără surprize și fără alte costuri ascunse.

FAQ

1. Există un cod promoțional Wise?

Cititorii Exiap primesc o ofertă exclusivă pentru transferuri gratuite în valoare de 2.000 EUR.

2. Sunt eligibil pentru un transfer gratuit Wise?

Promoția Exiap Wise este disponibilă doar pentru clienții noi care doresc să trimită bani către un cont bancar într-o altă monedă. Poți face transfer către o persoană fizică sau o companie și poți efectua unul sau mai multe transferuri în valoare de 2.000 EUR gratuit.