Găsește cea mai bună metodă de a transfera bani instant în străinătate

Dacă ai nevoie să trimiți bani rapid din România cuiva din străinătate, vei dori cea mai bună metodă de a-ți transfera fondurile rapid la nivel internațional. Avem toate informațiile de care ai nevoie.

Eu trimit
din
către

Comparăm doar furnizorii securizați pe care i-am cercetat, testat și aprobat. Informații importante

The Fastest Provider
Rata de schimb:0.2013
Taxele transferului:lei74.85 RON
Total:€1,997.44 EUR
Obține o rată garantată cu Wise
Timpul transferului
Instant-2 zile
Încă 2 furnizori găsiți
Rate actualizate cu mai puțin de 1 minut în urmă
Rata de schimb:0.1971
Taxele transferului:lei0.00 RON
Total:€1,971.00 EUR
Totalul include o reducere promoțională pentru clienții noi
Timpul transferului
0-2 zile
Rata de schimb:0.1994
Taxele transferului:lei0.00 RON
Total:€1,994.37 EUR
Transferă astăzi pentru a obține acest tarif exclusiv pentru clienți noi
Timpul transferului
2-3 zile

Vrem să găsim cea mai bună ofertă pentru tine. Totuși, este posibil să primim o taxă de recomandare dacă alegi unul dintre acești furnizori. Asta nu va afecta clasamentul furnizorului, cursurile de schimb sau orice alte taxe care ți se percep. Rezultatele noastre sunt sortate de la cel mai ieftin la cel mai scump pentru tine. Află mai multe.

Care este cea mai bună metodă de a trimite bani online instant?

Nu există o singură cea mai bună metodă de a transfera bani online instantaneu din România - asta va depinde de fapt de locul în care trimiți banii și de preferințele tale personale. Compară câteva servicii diferite, analizând viteza de livrare, taxele de transfer, cursurile de schimb și opțiunile de plată, pentru a alege varianta perfectă pentru tine.

Furnizorii din tabel durează de obicei:

 • Wise: Instant-2 zile
 • Remitly: 0-2 zile
 • TorFX: 2-3 zile

Transferurile de bani din România sunt, în general, mai rapide atunci când se folosește o companie de transfer de bani în locul unei bănci. De obicei, transferurile efectuate prin bănci durează 3-5 zile lucrătoare, în timp ce cel mai rapid furnizor din tabelul nostru, Wise, poate face acest lucru în Instant-2 zile zile lucrătoare.

Trimite bani cu Wise

Cum să transferi bani instant din România?

Pentru a transfera bani instant în străinătate, va trebui să găsești un furnizor care să poată trimite bani în țara de destinație și care oferă metode rapide și moderne de a transfera bani. Adesea, băncile nu pot oferi acest serviciu, ceea ce înseamnă că alegerea unui specialist cum ar fi Wise poate fi cea mai bună opțiune. Serviciile specializate pot oferi plăți instantanee pentru colectarea numerarului sau depozite bancare ce folosesc metode moderne de livrare, făcându-le mai rapide decât transferurile bancare tradiționale.

Când transferi bani la nivel internațional, urmează acești pași:

1. Alege un serviciu de transfer de bani - Există multe servicii de transfer de bani disponibile, așa că analizează piața și alege-l pe cel potrivit pentru tine. Unii factori care trebuie luați în considerare includ taxele implicate, cursul de schimb și viteza transferului. Poți folosi instrumentul nostru de comparare a furnizorilor internaționali de transfer de bani pentru a găsi cu ușurință cea mai bună opțiune pentru transferul tău.

2. Creează un cont la serviciul respectiv - După ce ai ales un serviciu de transfer de bani, creează un cont furnizându-ți numele, adresa de email și informațiile de contact și asigură-te că trimiți toate documentele necesare, deoarece verificările de identitate ar putea dura până la câteva zile.

3. Adaugă fonduri în contul tău - Pentru a trimite bani, va trebui să adaugi fonduri în cont. Poți face asta printr-o varietate de moduri, în funcție de furnizor, cum ar fi folosindu-ți cardul de debit sau de credit sau făcând un transfer bancar.

4. Selectează destinatarul fondurilor - Odată ce ai adăugat bani în contul tău, va trebui să adaugi detaliile destinatarului fondurilor. Detaliile exacte necesare vor depinde de țara destinatarului: cel mai frecvent, vei avea nevoie de numele, adresa, codul bancar, numărul de cont și numărul de telefon al acestuia.

5. Introdu suma pe care vrei să o trimiți - Introdu suma de bani pe care vrei să o trimiți și alege-ți moneda. Majoritatea furnizorilor îți vor oferi o explicație detaliată a costurilor la care ar trebui să te aștepți pentru transferul tău.

6. Verifică detaliile transferului - Asigură-te că toate detaliile transferului tău sunt corecte înainte de a da click pe „Trimite”. Odată ce ai trimis transferul, acesta nu mai poate fi anulat.

Poți transfera bani instant?

Modul tradițional de a transfera bani din România este de a-i trimite printr-un transfer bancar internațional. De obicei, finalizarea acestui transfer durează câteva zile lucrătoare, deoarece banii trebuie transferați între bănci și apoi procesați.

Cu toate acestea, în ultimii ani, o nouă metodă de a trimite bani a câștigat popularitate, și anume transferurile de bani cu furnizorii online de transferuri de bani. Aceste companii sunt specializate în transferuri online și adesea oferă un curs de schimb mai bun, taxe de servicii mai mici și, cel mai important, timp de livrare mult mai scurt. Cu un furnizor online de transferuri de bani, cum ar fi Wise sau Remitly, îți poți transfera banii în contul bancar al destinatarului în aceeași zi.

Există câteva lucruri de reținut atunci când folosești un serviciu de transfer de bani online. În primul rând, asigură-te că serviciul pe care îl alegi are o reputație bună. De asemenea, asigură-te că ai comparat taxele și cursurile de schimb între diferite servicii înainte de a alege unul. Și, în cele din urmă, reține că nu toate serviciile sunt disponibile în toate țările, deci verifică dacă serviciul dorit este disponibil în țara de destinație.

Compară cei mai rapizi furnizori

Ce factori afectează viteza unui transfer de bani?

Timpul necesar pentru finalizarea unui transfer de bani depinde de o serie de factori. Unii factori care pot influența viteza unui transfer de bani includ:

 • Suma pe care o trimiți
 • Țările și monedele implicate
 • Cum plătești pentru transferul tău
 • Tipul contului în care trimiți banii
 • Timpul de procesare al fiecărei bănci sau furnizor de transfer

De ce un transfer internațional de bani poate fi lent uneori?

Deși poți presupune că un transfer bancar internațional este procesat imediat, acest lucru nu este întotdeauna valabil. Serviciile bancare online i-au făcut pe oameni să creadă că toate transferurile sunt efectuate în timp real, dar există mai mulți factori care pot contribui la o întârziere:

 • Protecția împotriva fraudei - Băncile folosesc o varietate de metode de protecție împotriva fraudei atunci când transferă bani în străinătate. O metodă comună este folosirea unui sistem care autentifică identitatea expeditorului. Acest sistem verifică dacă expeditorul este cine spune că este și dacă este autorizat să trimită banii. Băncile pot folosi, de asemenea, un software care detectează tiparele tranzacțiilor frauduloase, pentru a preveni efectuarea acestor tranzacții.

 • Weekendurile și sărbătorile legale - Dacă trebuie să trimiți urgent o plată, ia în considerare sărbătorile legale din țara destinatarului și încearcă să eviți weekendurile. Pentru a asigura procesarea la timp, începe plata la începutul săptămânii.

 • Conversia monetară - Pentru transferurile de bani în străinătate în aceeași zi, este necesară conversia valutară, iar asta înseamnă, de obicei, că procesul va dura mai mult timp. Este posibil ca Furnizorul A să nu aibă ca rezultat un timp de așteptare mai lung, deoarece clienții pot trimite transferul în moneda preferată a destinatarului de la început.

 • Taxe pentru metoda de plată - Dacă folosești un card de credit pentru a transfera bani, banca ta poate percepe taxe suplimentare, care pot fi de la 1% până la 3% din costul total.

Cum poți grăbi transferul tău de bani din România?

După ce ai ales furnizorul potrivit, mai sunt câțiva pași pe care îi poți face pentru a-ți accelera transferul de bani. Iată câteva sfaturi:

 • Asigură-te că furnizorul tău oferă înregistrare și verificare rapidă și ușoară a contului
 • Verifică documentele de verificare necesare pentru a te asigura că ai totul pregătit
 • Încarcă documentele de identitate în avans, dacă poți, pentru ca plata să fie procesată mai rapid
 • Plătește cu numerar în persoană sau folosind un card de credit sau de debit pentru cel mai rapid transfer
 • Verifică dacă furnizorul tău are un serviciu expres sau instant și primește o estimare a livrării pentru a vedea când vor ajunge banii
Găsește cea mai bună opțiune de a trimite bani rapid

Transferul meu durează mai mult decât mă așteptam. Ce ar trebui să fac?

De obicei, când configurezi plata, primești o estimare de livrare. Dacă transferul durează mai mult decât era de așteptat, este posibil să fie din cauza sărbătorilor legale sau a programului de lucru din țara de destinație, a întârzierilor de la banca destinatarului sau a necesității unor măsuri suplimentare de verificare.

Dacă transferul tău este întârziat cu mai mult de 48 de ore după ora estimată a sosirii, ar trebui să contactezi direct furnizorul, pentru a solicita asistență. Atunci când este posibil, încearcă să contactezi serviciul de asistență prin chat sau telefon pentru a primi cel mai rapid răspuns. Alternativ, majoritatea furnizorilor ar trebui să-ți răspundă la orice întrebări trimise prin email sau prin formularul de contact, în termen de 1-2 zile lucrătoare.

Care este cea mai bună aplicație de transferuri instantanee de bani, pentru a trimite bani rapid?

Găsirea celei mai bune aplicații de transfer de bani instant pentru plata ta poate face mai convenabil procesul de trimitere a banilor la nivel internațional. Majoritatea serviciilor specializate de transfer internațional de bani oferă o aplicație, precum și un proces de plată online, transferurile efectuate în aplicație fiind procesate la fel de rapid ca și cele configurate online printr-un website.

Vezi dacă aceste opțiuni sunt potrivite țării de destinație a transferului tău:

 • Wise - 4.3 out of 226403 reviews
 • Remitly - 4.4 out of 52387 reviews
 • TorFX - 4.9 out of 2935 reviews
Transferă bani cu TorFX

Cum poți plăti pentru transferul tău instant din România?

Ai o serie de opțiuni pentru a-ți finanța transferul internațional de bani, de la diverși furnizori. Încearcă să le cauți pe cele care acceptă plăți cu cardul de credit/debit, deoarece acestea tind să fie cea mai rapidă modalitate prin care furnizorul îți poate primi plata și începe procesul de transfer.

Mai jos sunt câteva opțiuni de plată pentru transferurile de bani din România cu acești furnizori:

Wise

Transfer bancar, card (de debit sau de credit), SWIFT, Google Pay sau Apple Pay

Remitly

Transfer bancar sau card (de debit, de credit și preplătit)

TorFX

Transfer bancar, SWIFT, card de debit sau cec

Cum să transferi bani dintr-o bancă în alta, instantaneu?

Băncile din multe țări sau regiuni mai mari, cum ar fi zona euro, pot oferi uneori transferuri locale instantanee de bani, atât timp cât nu este necesară conversia monetară. Cu toate acestea, această opțiune este, de obicei, disponibilă numai pentru transferurile de valoare relativ scăzută - și nu pentru plățile internaționale.

Dacă vrei să transferi bani la nivel internațional de la bancă la bancă, vei găsi, probabil, un serviciu specializat care poate oferi un timp de livrare mai rapid în comparație cu banca ta obișnuită. De fapt, unii furnizori de servicii de transferuri online de bani, cum ar fi Wise, oferă, de asemenea, transferuri locale instantanee și gratuite între conturi bancare, ceea ce le face să merite să fie luate în considerare, oriunde ai avea nevoie să trimiți bani.

Accesează Wise

Cum să trimiți bani instantaneu într-un mod sigur din România?

Serviciile de transfer internațional de bani sunt reglementate în întreaga lume, pentru a se asigura că pot permite clienților să trimită bani instant, într-un mod sigur.

Asigură-te că furnizorul pe care îl alegi este licențiat, cu o bună reputație și cu recenzii solide din partea clienților. Pagina noastră de transferuri internaționale de bani oferă recenzii și comparații ale furnizorilor - și prezintă numai servicii de plată de încredere, care sunt pe deplin reglementate și sigure de folosit.

Aici, la Exiap, comparăm numai cei mai de încredere furnizori. Dintre primii 3 pe care i-am găsit pentru transferul tău, iată cum se clasează în ceea ce privește numărul de recenzii și scorul mediu pe Trustpilot:

 • TorFX: 2,935 reviews, rated 4.9/5 on Trustpilot
 • Remitly: 52,387 reviews, rated 4.4/5 on Trustpilot
 • Wise: 226,403 reviews, rated 4.3/5 on Trustpilot
Accesează TorFX

Concluzie

În ziua de astăzi, este posibil să trimiți bani instantaneu, dar posibilitatea de a face acest lucru va depinde de o mare varietate de factori. Cei mai importanți factori sunt furnizorul cu care trimiți banii, câți bani trimiți, unde îi trimiți și dacă poți efectua verificarea actului de identitate în avans. Dacă vrei să te asiguri că alegi furnizorul potrivit pentru transferul tău, asigură-te că ai comparat cei mai buni furnizori de transferuri de bani instantanee cu instrumentul nostru de comparare.

Cauți mai multe sfaturi de specialitate pentru a trimite bani la nivel internațional?

Care este cea mai bună metodă de a trimite bani internațional?

Cauți cea mai bună metodă de a trimite bani în străinătate? Folosește ghidul nostru 2024 pentru a deveni un expert în transferuri de bani.

Care este cea mai ieftină metodă de a trimite bani internațional?

Acum ai mai multe opțiuni ca oricând pentru a trimite bani la nivel internațional.

Cum să trimiți bani online, Ghidul tău 2024

Trimițând bani online, ai putea economisi timp și bani în comparație cu transferurile prin banca ta.

Găsește cel mai bun serviciu de transfer de bani pentru a trimite bani în România

Cea mai bună metodă de a trimite bani înapoi în România depinde de fiecare, găsește-o pe cea mai bună pentru tine.

Întrebări frecvente despre transferurile internaționale instantanee de bani

Ce este un transfer instant?

Un transfer este considerat instant atunci când banii sunt transferați dintr-un cont în altul, fără a trebui să aștepți timpul normal de procesare. Acest lucru poate fi realizat printr-o varietate de metode, inclusiv prin servicii bancare online și mobile. Pentru transferurile internaționale, acest serviciu este disponibil, în general, la furnizorii de transferuri online, cum ar fi Wise sau Remitly.

Cum pot trimite bani în străinătate instant?

Există câteva metode de a trimite bani în străinătate instantaneu. O modalitate este să folosești un serviciu de transfer de bani, cum ar fi Wise sau Remitly. Aceste servicii îți permit să trimiți bani online sau personal unui destinatar dintr-o altă țară. O altă metodă de a trimite bani în străinătate instantaneu este prin utilizarea unui broker de schimb valutar. Acești brokeri îți permit să cumperi și să vinzi valute străine și adesea pot face acest lucru mai repede decât băncile tradiționale.

Pot fi transferurile internaționale instantanee?

Finalizarea transferurilor internaționale de bani putea dura zile, uneori săptămâni. Dar acum, datorită progreselor tehnologice și utilizării internetului, multe transferuri internaționale pot ajunge aproape în aceeași zi.

Pot fi transferurile bancare instantanee anulate?

Dacă banca beneficiară a acceptat deja un transfer bancar, cel mai probabil, acesta este ireversibil. Cu toate acestea, există condiții care ți-ar permite să te califici pentru o rambursare a transferului bancar internațional.

De exemplu: Banca ta a făcut o greșeală în ceea ce privește numărul de cont al destinatarului, suma de bani primită de destinatar este mai mare decât cea pe care intenționai să o trimiți sau transferul bancar a fost duplicat.

Poți efectua un transfer instantaneu de bani fără verificare?

Deși este posibil să trimiți bani dintr-un cont bancar fără verificare, procesul de verificare există pentru protecția ta. Cu toate acestea, pot exista momente în care trebuie sau vrei să trimiți bani fără a finaliza procesul de verificare mai întâi. Câteva exemple de furnizori care nu solicită de obicei verificarea sunt Paypal, Cash App sau Venmo.

Cât de rapid este un transfer bancar internațional?

Transferurile bancare internaționale sunt o modalitate sigură și rapidă de a face schimb de fonduri între bănci, indiferent de locația ta. Acestea pot fi folosite pentru a trimite sau a primi bani pe cale electronică. Transferurile bancare internaționale pot dura între 2 și 5 zile lucrătoare, ca și interval general.

Poți face un transfer de bani instant, gratuit?

Din păcate, rareori este posibil să trimiți bani în străinătate fără nicio taxă. Câțiva furnizori oferă câteva transferuri gratuite pentru clienții noi, dar chiar și atunci taxele suplimentare ar putea fi ascunse în cursul de schimb în sine. Este important să verifici ofertele altor furnizori înainte de a trimite bani în străinătate, ceea ce poți face cu ușurință cu instrumentul nostru de comparare.

Cât va dura un transfer de bani?

De obicei, un transfer bancar poate dura până la 3-5 zile lucrătoare când trimiți bani din România. Cel mai rapid furnizor din tabelul nostru pentru a transfera bani este Wise Instant-2 zile, care durează substanțial mai puțin timp.