Cauți o metodă de a trimite bani online la nivel internațional din România?

Transferurile de bani la nivel internațional necesitau o vizită inevitabilă la bancă, dar asta s-a schimbat recent cu noile metode, cum ar fi transferurile de bani prin intermediul specialiștilor în transferuri de bani online, care au devenit din ce în ce mai populari. Acum poți trimite bani online către persoane fizice și companii, aproape oriunde în lume, în siguranță, fără a trebui să ieși din casă.

Eu trimit
din
către

Comparăm doar furnizorii securizați pe care i-am cercetat, testat și aprobat. Informații importante

Cea mai bună ofertă
Rata de schimb:0.1712
Taxele transferului:lei78.98 RON
Timpul transferului:Instant-2 zile
Obține o rată garantată cu Wise
Total
£1,698.35 GBP
Încă 2 furnizori găsiți
Rate actualizate cu mai puțin de 1 minut în urmă
Rata de schimb:0.1696
Taxele transferului:lei0.00 RON
Timpul transferului:2-3 zile
Transferă astăzi pentru a obține acest tarif exclusiv pentru clienți noi
Total
£1,696.44 GBP
Rata de schimb:0.1633
Taxele transferului:lei0.00 RON
Timpul transferului:0-2 zile
Totalul include o reducere promoțională pentru clienții noi
Total
£1,633.00 GBP

Vrem să găsim cea mai bună ofertă pentru tine. Totuși, este posibil să primim o taxă de recomandare dacă alegi unul dintre acești furnizori. Asta nu va afecta clasamentul furnizorului, cursurile de schimb sau orice alte taxe care ți se percep. Rezultatele noastre sunt sortate de la cel mai ieftin la cel mai scump pentru tine. Află mai multe.

Cum să trimiți bani online din România?

Să trimiți bani la nivel internațional nu mai trebuie să fie o bătaie de cap. Cu specialiștii în transferuri de bani online, poți trimite bani oriunde în lume rapid, ușor și la prețuri accesibile.

Pentru a trimite bani cu un specialist în transferuri de bani online, urmează acești pași simpli:

 • Găsește furnizorul potrivit pentru tine - Când trimiți bani online, vei avea la dispoziție o mare varietate de furnizori din care să alegi. Diferiți specialiști în transferuri online de bani au tarife și rate de schimb diferite. Așadar, îți recomandăm să cercetezi piața înainte de a te înregistra la unul dintre ei. Acest lucru se poate face cu ușurință cu instrumentul nostru pentru furnizorii de transferuri de bani.

 • Creează un cont - După ce ai găsit furnizorul potrivit, trebuie să îți creezi un cont la acesta și să te asiguri că trimiți toată documentația necesară cât mai curând posibil, pentru a evita întârzierile inutile.

 • Obține o ofertă de preț și introdu detaliile destinatarului tău - Detaliile de care vei avea nevoie pentru destinatarul transferului tău vor depinde de țara în care îți vei trimite transferul, dar cel mai adesea, vei avea nevoie de aceste detalii pentru destinatar: nume, adresă, număr de telefon, numele băncii, codul bancar și numărul de cont.

 • Alege modul în care vrei să plătești - Există mai multe modalități în care poți plăti pentru transferul tău de bani online. Cel mai frecvent mod este prin transfer bancar, deși majoritatea furnizorilor îți permit, de asemenea, să plătești cu un card de debit sau de credit. Asigură-te că urmărești timpul de transfer și comisioanele atunci când selectezi metoda preferată, deoarece folosirea cardurilor de credit poate crește costurile, în timp ce transferurile bancare îți pot încetini transferul.

 • Confirmă tranzacția și urmărește-ți transferul - După ce ai trimis banii online, este important să știi că transferul este, de obicei, definitiv. Acest lucru înseamnă că banii nu pot fi returnați după ce au fost transferați, așa că asigură-te că ai încredere în destinatar înainte de a apăsa pe „Trimite”. Majoritatea furnizorilor oferă, de asemenea, un serviciu de urmărire, astfel încât să-ți poți supraveghea banii în timp ce aceștia ajung la cei dragi. În acest fel, te poți relaxa știind că banii tăi sunt pe mâini sigure.

Găsește cel mai bun furnizor pentru transferul tău online

Ce metode de plată pot folosi pentru a trimite bani online?

Există o serie de moduri diferite în care poți trimite bani online în străinătate. Metoda ideală pentru transferul tău va depinde de mai mulți factori, cum ar fi cât de repede vrei să ajungă transferul, câți bani trimiți, ce metodă de plată vrei să folosești și cum vrei ca destinatarul să-ți primească banii.

Am colectat cele mai comune trei metode de transferuri internaționale de bani:

 • Transferuri bancare internaționale: Una dintre cele mai comune metode de trimitere a banilor la nivel internațional este transferul bancar wire. Transferul wire este o modalitate electronică de a transfera fonduri de la o bancă la alta. De exemplu, dacă studiezi în străinătate, părinții tăi pot folosi transferul bancar internațional pentru a-ți trimite bani. Transferul are loc prin rețeaua SWIFT, care este un protocol de mesagerie între două bănci implicate în tranzacție.

 • Furnizori de transferuri online de bani: Această metodă a devenit din ce în ce mai populară în ultimii ani, deoarece oferă adesea o modalitate mai rapidă și mai ieftină de a-ți transfera banii online la nivel internațional. Furnizorii precum Wise sau TorFX sunt foarte reglementați oferind o metodă sigură de a transfera bani, similară cu băncile.

 • Ordine de plată bancare: Acestea sunt o altă metodă sigură și populară de a trimite bani. Pentru o astfel de plată, du-te la banca ta și completează un formular cu informațiile destinatarului, precum și cât de mulți bani vrei să trimiți. Ordinele de plată bancare nu costă prea mult, dar poate dura până la 5 zile lucrătoare pentru ca procesul să fie finalizat. Înainte de a lua în considerare această opțiune, asigură-te că banca ta o poate oferi online.

Cum să trimiți bani online folosind un card de debit sau de credit?

Poți trimite bani online din România folosind un card de debit sau de credit, alegând un specialist în transferuri internaționale de bani, cum ar fi Wise, Western Union sau OFX.

Trimiterea unei plăți cu un card de debit este de obicei mai ieftină decât utilizarea unui card de credit. De asemenea, unii emitenți de carduri de credit își vor adăuga propriile taxe, cum ar fi o taxă în avans pentru numerar, când trimiți bani în străinătate. Dacă vrei să afli mai multe despre cum să economisești la transferul online, consultă ghidul nostru pentru cele mai ieftine transferuri de bani.

Dacă preferi să plătești pentru transfer direct din contul tău bancar, aceasta este, de asemenea, o opțiune cu cele mai multe servicii de transfer de bani internaționale fiind, adesea, și cea mai ieftină metodă.

Cum poți plăti pentru transferul tău online din România?

Ai o varietate de opțiuni pentru a-ți plăti transferul internațional de bani, în funcție de furnizorul pe care îl folosești.

Iată câteva opțiuni dintre cei 3 furnizori analizați de noi, care îți permit să trimiți bani din România:

Wise

Transfer bancar, card (de debit sau de credit), SWIFT, Google Pay sau Apple Pay

TorFX

Transfer bancar, SWIFT, card de debit sau cec

Remitly

Transfer bancar sau card (de debit, de credit și preplătit)

Care este cea mai bună metodă de a trimite bani online?

Există câteva moduri diferite de a trimite bani online și fiecare metodă are propriile avantaje și dezavantaje. Cea mai bună metodă de a trimite bani online depinde de nevoile și preferințele tale. Am colectat câteva exemple care ar putea fi utile pentru a găsi cea mai bună opțiune pentru tine:

 • Cel mai ieftin: Wise
 • Cea mai bună rată de schimb: Wise
 • Cel mai rapid furnizor de transfer internațional: Wise
 • Cel mai apreciat: TorFX
 • Fără taxe: TorFX
 • Cele mai bune opțiuni de transfer: Wise

Care sunt beneficiile transferurilor online?

Nu știi sigur dacă transferurile de bani online sunt potrivite pentru tine? Iată câteva dintre beneficiile acestora:

 • De obicei, sunt cea mai ieftină opțiune disponibilă
 • Sunt securizate, atât timp cât alegi un furnizor reglementat
 • Ușor de comparat mai mulți furnizori și de ales cel mai bun pentru tine
 • Plățile sunt, de obicei, rapide - și pot fi chiar instantanee
 • Poți trimite bani într-un cont bancar sau poți cere destinatarului să îi colecteze în numerar în apropierea sa
 • Convenabil de efectuat - înregistrează-te, plătește și urmărește-ți transferul de acasă

Cât costă să trimiți bani online?

Costul transferurilor de bani online variază în funcție de serviciul pe care îl folosești, dar majoritatea oferă rate de schimb și taxe competitive. În comparația noastră, dintre cei 3 furnizori, Wise tinde să aibă cele mai mici costuri pentru a trimite 10000 RON din România în Marea Britanie online.

 • Wise: 78.98 RON
 • TorFX: 90.94 RON
 • Remitly: 482.98 RON
Trimite bani cu Wise

Este sigur să trimiți bani online când trimiți bani din România?

Oricând trebuie să trimiți bani din România în străinătate, procesul poate fi o bătaie de cap. Din atât de mulți furnizori disponibili, te poți întreba care sunt siguri de folosit. La Exiap, comparăm numai companii care sunt cunoscute ca fiind sigure și de încredere pentru utilizatori din întreaga lume.

Dacă încerci să găsești cel mai sigur mod de a trimite bani din România, folosește furnizorii care sunt înregistrați și respectă regulile FCA. În unele cazuri, este posibil ca operatorii să fie nevoiți să adere și la reglementările PRA. Dacă aceste inițiale creează mai multă confuzie, nu-ți face griji - să descoperim ce înseamnă:

 • FSCS - Schema de Compensare a Serviciilor Financiare - FSCS protejează clienții în cazul în care banca, asiguratorul sau altă companie de servicii financiare eligibilă dă faliment. În cazul în care banca ta dă faliment sau întâmpină orice alte dificultăți financiare, poți fi despăgubit prin FSCS.

 • FCA - Autoritatea de Conduită Financiară - trebuie să acorde permisiune de funcționare pentru aproape toate activitățile financiare. FCA se asigură că standardele sunt respectate și că firmele tranzacționează în siguranță prin reglementarea și supravegherea practicilor lor.

 • PRA - Autoritatea de Reglementare Prudențială - Scopul principal al PRA este acela de a proteja banii clienților prin asigurarea faptului că băncile și alte instituții financiare sunt gestionate în siguranță și controlează riscurile.

Care este cea mai sigură metodă de a trimite bani online?

Atât timp cât alegi un furnizor renumit, este sigur să trimiți bani online din România. Serviciile de transfer online de bani sunt de obicei autorizate și reglementate ca și băncile - și sunt deja foarte populare pentru clienții din întreaga lume.

De fapt, peste 13 milioane de oameni au încredere în Wise și Western Union procesează, în medie, 24 de tranzacții pe secundă!

Iată cum se clasează, în termeni de scor mediu și recenzii pe Trustpilot, cele 3 companii pe care le-am găsit, care te pot ajuta să transferi bani din România:

 • TorFX: 2,836 reviews, rated 4.9/5 on Trustpilot
 • Remitly: 48,149 reviews, rated 4.3/5 on Trustpilot
 • Wise: 220,336 reviews, rated 4.3/5 on Trustpilot
Accesează TorFX

Câți bani poți transfera online?

În funcție de furnizor, va exista întotdeauna o sumă minimă și maximă stabilită pentru transferurile de bani online din România. Pentru a te asigura că alegerea ta este potrivită pentru tine, compară diferite servicii și găsește unul care se potrivește nevoilor tale, oferind în același timp transferuri sigure în moneda ta. Unele companii sunt mai pregătite pentru a gestiona sume mari de bani care pot fi transferate simultan, în timp ce altele pot oferi plăți de dimensiuni medii.

Indiferent de dimensiunea transferului, folosește instrumentul nostru de comparație pentru a-ți explora opțiunile și pentru a obține o estimare de la fiecare potențial furnizor.

Cât va dura un transfer online de bani?

Unele plăți pot fi instantanee - dar cu unii furnizori, un transfer de bani online poate dura între 2 și 5 zile. Depinde de fapt de furnizor, de țara de destinație și de valoarea transferului.

Adesea, cele mai rapide transferuri de bani sunt plătite cu cardul și poți, de asemenea, reduce întârzierile inutile prin pregătirea oricăror documente pentru verificare cu mult timp înainte.

 • Wise: Instant-2 zile
 • Remitly: 0-2 zile
 • TorFX: 2-3 zile
Accesează Wise

Cum să trimiți bani online instant?

Poți trimite bani online instant din România cu unele servicii specializate - dar timpul de livrare va depinde de monedele și țările implicate. Majoritatea furnizorilor oferă un timp de livrare estimat înainte de confirmare, așa că poți compara mai multe opțiuni, pentru a o găsi pe cea mai bună pentru tine.

Dacă vrei mai multe informații despre transferurile instantanee, asigură-te că arunci o privire peste ghidul nostru despre cea mai bună metodă de a trimite bani instant.

Unde poți trimite bani online?

Comparăm soluții de transfer de bani pentru peste 100 de destinații diferite, pentru a te ajuta să găsești cea mai bună ofertă posibilă. Fie că trimiți bani familiei și prietenilor sau transferi plăți de afaceri, avem o soluție care îți va satisface nevoile.

Concluzie

Transferurile de bani online sunt o modalitate convenabilă de a transfera fonduri la nivel internațional din România. Pot fi mai ieftine decât alte metode și mulți furnizori oferă tranzacții rapide și sigure. Înainte de a alege un furnizor, asigură-te că vei compara cursurile de schimb, taxele și termenele de livrare ale diferitelor servicii pentru a găsi cea mai bună opțiune pentru nevoile tale.

Cauți mai multe sfaturi de specialitate pentru a trimite bani la nivel internațional?

What's the Best Way to Send Money Internationally?

Looking for the best way to send money abroad? Use our 2024 guide to become an expert in transferring money.

What is the Cheapest Way to Send Money Internationally?

You now have more choice than ever before when it comes to sending money internationally.

Find the Best Money Transfer Service to Send Money to România

The best way to send money back to the România depends on the individual, find the best one for you.

Find the Best Way to Send Money Abroad Instantly

Find the best way to send money instantly and securely to a foreign country online.

Întrebări frecvente despre cum să trimiți bani online

Ce este un transfer internațional online de bani?

Un transfer internațional online de bani este o tranzacție care îți permite să trimiți bani dintr-o țară în alta, prin utilizarea unui serviciu online. Există multe servicii diferite disponibile, așa că este important să faci cercetări înainte de a alege unul. În general, aceste servicii oferă cursuri de schimb competitive și comisioane mici, ceea ce le face o opțiune convenabilă pentru cei care doresc să trimită bani în străinătate.

Ce metode de plată pot folosi pentru a trimite bani online?

Există multe metode de plată care pot fi utilizate pentru a trimite bani online. Unele dintre cele mai populare metode includ: carduri de credit/debit, transferuri bancare și platforme de plată online, cum ar fi PayPal, Google Pay sau Apple Pay. Este important să alegi o metodă de plată convenabilă și de încredere pentru tine.

Care este o aplicație bună pentru a trimite bani online?

Există multe aplicații bune pentru a trimite bani, dar unele dintre cele mai populare includ: Wise, OFX, CurrencyFair. Fiecare aplicație are propriul set de funcții, deci asigură-te că faci cercetări înainte de a alege una.

Cum să transferi bani online fără un card de debit?

În caz că nu ai un card de debit la tine, este posibil să poți trimite bani online folosind transferul bancar, cardul de credit, Google Pay sau Apple Pay. Furnizorii internaționali, cum ar fi Wise, TorFX, Remitly oferă diferite metode de plată pentru transferul tău online internațional.

De ce detalii am nevoie pentru a transfera bani online?

Pentru a trimite bani online, vei avea nevoie de numele destinatarului și adresa și informațiile contului său bancar. De asemenea, este posibil să fie necesar să știi adresa de email sau numărul de telefon mobil al destinatarului. Detaliile exacte necesare se pot modifica în funcție de țara în care trimiți plățile.

Cum pot transfera bani online către o altă persoană?

Există câteva metode prin care poți transfera bani online către o altă persoană. Poți folosi un serviciu de transfer de bani, cum ar fi Wise sau CurrencyFair sau poți utiliza un serviciu de plată peer-to-peer, cum ar fi PayPal sau Venmo. Fiecare metodă are propriile avantaje și dezavantaje, deci asigură-te că vei căuta cea mai bună opțiune pentru tine.