Transferă bani din Monaco în România. Moduri ieftine și rapide de a trimite bani din străinătate

Compară cele mai bune taxe și cursuri de schimb valutar pentru a trimite bani din Monaco în România

Eu trimit
din
către
Vrei să trimiți bani din România în Monaco?
Furnizor
Trustpilot
Timp de transfer
Cost total
Suma primită când trimiți 2,000 €
Accesează furnizorul
2-3zile
€ 20.20EURmai mult
lei9,838.62RON

Vrem să găsim cea mai bună ofertă pentru tine. Totuși, este posibil să primim o taxă de recomandare dacă alegi unul dintre acești furnizori. Asta nu va afecta clasamentul furnizorului, cursurile de schimb sau orice alte taxe care ți se percep. Rezultatele noastre sunt sortate de la cel mai ieftin la cel mai scump pentru tine. Află mai multe.

Cele mai bune moduri de a transfera bani din Monaco în România

Să analizezi mai multe opțiuni reprezintă cea mai bună modalitate de a găsi serviciul potrivit pentru plata ta din Monaco în România. Instrumentul nostru de comparare util îți ușurează căutarea.

Am analizat mai multe servicii de transfer de bani cunoscute, fiabile și sigure, și le-am evaluat în funcție de cost, viteză și încrederea clienților, pentru a te ajuta să îl alegi pe cel potrivit pentru tine. Tabelul nostru începe de la cel mai ieftin până la cel mai scump furnizor, pentru a putea vedea cu ușurință cel mai ieftin mod de a trimite bani din Monaco în România, luând în considerare taxele de transfer și cursurile de schimb disponibile.

 • Servicii de transfer de bani comparate: 2 servicii
 • Cel mai ieftin, în prezent: Wise
 • Cel mai mic cost: 13.03 EUR
 • Cel mai rapid, în prezent: Wise
 • Cel mai rapid timp: Instant-2 zile
 • Cel mai bine cotat, în prezent: TorFX
 • Companiile de transfer de bani incluse: Wise, TorFX

Cum să trimit bani din Monaco în România, ghid pas cu pas

Deci, cum pot trimite bani din Monaco în România rapid și convenabil? De obicei, cel mai simplu mod de a trimite bani este să-ți configurezi transferul printr-un serviciu digital, ceea ce înseamnă că-l poți efectua fără a fi nevoie să pleci de acasă. Iată un ghid pas cu pas despre cum să transferi bani din Monaco în România online:

 1. 1
  Alege o modalitate de a trimite bani
  Adesea, cel mai simplu mod de a trimite bani este să-ți configurezi plata online sau printr-o aplicație. Poți folosi sistemul de transfer online al băncii tale dacă preferi să rămâi la o opțiune familiară sau poți compara câteva servicii specializate de transfer internațional de bani, care pot avea adesea un cost general mai mic și un serviciu mai rapid în comparație cu o bancă.
 2. 2
  Compară furnizorii cu tabelul nostru utile de comparare
  Introdu suma pe care vrei să o trimiți din Monaco în România pentru a genera cotații de comparație instantanee din selecția noastră de servicii de transfer de bani sigure și fiabile. Vei putea vedea taxele și cursurile de schimb disponibile, viteza de livrare și suma pe care destinatarul o va primi în cele din urmă, pentru a putea alege serviciul potrivit pentru nevoile tale.
 3. 3
  Înregistrează-te
  Dacă folosești pentru prima dată un serviciu de transfer de bani online, va trebui să îți creezi un cont și să efectuezi verificarea acestuia. Asta se poate face, de obicei, doar cu telefonul, introducându-ți informațiile personale de contact și încărcând fotografii ale actului tău de identitate împreună cu documentele de adresă. Dacă preferi să-ți trimiți banii printr-o bancă, va trebui să deschizi mai întâi un cont la aceasta - asta se poate face adesea online sau mergând personal la sucursala locală, dar poate fi necesar să faci o depunere de deschidere înainte de a putea accesa serviciile.
 4. 4
  Începe-ți transferul
  Conectează-te în contul tău bancar sau al furnizorului și începe-ți transferul introducând suma de bani pe care vrei să o trimiți și moneda în care vrei să fie primită. În funcție de furnizorul pe care îl utilizezi, este posibil să poți alege între diferite opțiuni de plată către destinatar, cum ar fi un depozit bancar sau încasarea în numerar. Va trebui să urmezi indicațiile de pe ecran pentru a introduce toate detaliile destinatarului pentru a te asigura că transferul poate fi efectuat în siguranță.

Dacă ești în căutarea mai multor idei despre cum să transferi bani rapid și ieftin, citește mai departe - avem tot ce trebuie să știi în acest ghid.

Ce ar trebui să iei în considerare când transferi bani?

Băncile și serviciile specializate de transfer internațional de bani își au fiecare propriile avantaje și dezavantaje, așa că va trebui să compari câteva pentru a decide care este cea mai bună opțiune pentru tine. Iată câțiva factori importanți de luat în considerare:

 • Timpul de transfer: Timpii de transfer pot varia foarte mult. În timp ce unele servicii specializate de transfer de bani îți pot livra plata instantaneu sau în doar câteva minute, este ceva obișnuit ca un transfer efectuat printr-o bancă să dureze între 3 și 5 zile dacă este procesat folosind rețeaua Swift. În comparația noastră, cel mai rapid mod de a trimite bani din Monaco în România a fost cu Wise.

 • Taxele transferului: Când trimiți o plată internațională, este posibil să ai mai multe taxe diferite de plătit, inclusiv o taxă de transfer în avans, un adaos la cursul de schimb și posibile costuri terțe. Unii furnizori își arată toate taxele în mod transparent, dar nu este întotdeauna cazul. Asta înseamnă că va trebui să compari cu atenție atât taxele de transfer specificate, cât și cursurile de schimb, pentru a vedea care este cea mai bună valoare totală. În comparația noastră, Wise a avut cel mai mic cost total pentru a transfera bani din Monaco în România.

 • Documentația necesară: Din motive de securitate și pentru a respecta legile internaționale, va trebui adesea să furnizezi dovada actului de identitate și a adresei când trimiți o plată în străinătate. În mod normal, asta se poate face folosind un document de identitate oficial, cum ar fi un pașaport sau un permis de conducere, precum și un extras de cont sau o factură de utilități care îți indică în mod clar numele și adresa. Transferurile de valoare mai mare pot necesita, de asemenea, documente suplimentare, cum ar fi dovada sursei fondurilor.

 • Cursurile de schimb: Băncile și serviciile de transfer de bani își stabilesc propriile cursuri de schimb, care pot include comisioane. Folosește un instrument de conversie valutară pentru a analiza cursul de schimb mediu al pieței și compară-l cu ratele de schimb oferite de diferiți furnizori, pentru a-l alege pe cel care oferă cea mai bună valoare pentru nevoile tale specifice.

Care sunt cele mai bune metode de a transfera bani?

 • Transferul bancar: Trimiterea unui transfer bancar este sigură, familiară și fiabilă. De obicei, îți poți configura transferul online sau prin aplicația băncii sau poți merge la o sucursală bancară. Transferurile internaționale configurate prin intermediul unei bănci pot fi destul de costisitoare, incluzând o taxă de transfer și un adaos suplimentar la cursul de schimb al transferului, plus eventualele costuri terțe de la băncile corespondente.
 • Furnizorii de servicii de transfer de bani online: Furnizorii de transfer de bani online îți permit să te înregistrezi și să configurezi o plată folosindu-ți doar telefonul sau laptopul. Diferiții furnizori își au propriile caracteristici și taxe, care pot include diferite metode de plată a banilor către destinatar și termene de livrare rapide sau chiar instantanee. Serviciile specializate de transfer de bani online, cum ar fi Wise și TorFX oferă transferuri rapide și fiabile din Monaco în România.
 • Transferurile de criptomonede: Dacă destinatarul are un portofel de criptomonede, ai putea lua în considerare trimiterea plății ca transfer de criptomonede. Costurile efectuării unui transfer de criptomonede pot varia în funcție de moneda specifică și de serviciul de transfer pe care îl alegi.
 • Serviciile de ridicare de numerar: Mulți furnizori, cum ar fi Western Union și Remitly, oferă servicii de ridicare de numerar care permit destinatarilor să își încaseze plata în numerar de la un agent local. Acest lucru poate fi rapid și convenabil, mai ales dacă trimiți bani cuiva fără acces ușor la un cont bancar. Taxele pot fi mai mari în comparație cu transferurile de bani pentru depunere într-un cont bancar.

De ce să compari opțiunile cu noi

Comparăm furnizori securizați
Comparăm furnizori securizați
Afișăm taxele și ratele de schimb în mod transparent
Afișăm taxele și ratele de schimb în mod transparent
Economisește bani la următorul tău transfer de bani în străinătate
Economisește bani la următorul tău transfer de bani în străinătate

Compară cele mai bune servicii pentru transferurile de bani

 1. Cel mai ieftin:   Wise
 2. Cea mai bună rată de schimb:   Wise
 3. Cel mai rapid furnizor:   Wise
 4. Cel mai bine cotat:   TorFX

Care este cel mai ieftin mod de a trimite bani din Monaco în România?

 • Wise: 13.03 EUR
 • TorFX: 20.2 EUR

Ai nevoie de cel mai ieftin mod de a trimite bani din Monaco în România? Când trimiți bani din Monaco în România, Wise oferă cel mai bun curs de schimb la 4.9690 pentru Euro/Lei și percepe o taxă de 13.03 EUR.

În comparație cu TorFX, care percepe o taxă de 20.2 EUR, ai putea economisi până la 7.17 EUR alegând cel mai ieftin furnizor de transfer de bani, Wise pentru a trimite bani din Monaco în România.

Dacă ești în căutarea celui mai ieftin mod de a transfera bani din Monaco în România, va trebui să iei în considerare atât taxa în avans afișată de furnizor, cât și cursul de schimb Euro/Lei.

În timp ce unii furnizori pot susține că au comisioane mici sau chiar zero, uneori adaugă costuri suplimentare cursurilor de schimb. De exemplu, rata interbancară de astăzi pentru Euro/Lei este de 4.969. Compară mereu această rată cu cursul de schimb oferit de furnizorul tău.

De exemplu, este ceva obișnuit ca băncile să adauge un adaos comercial ascuns cursurilor lor de schimb. Asta ar putea însemna că, dacă rata inițială este 1 EUR este 4.969 RON, o majorare de 3% din partea băncii tale ar putea duce la o rată de 1 € = 5.11807 lei.

 • Wise este cea mai ieftină opțiune, cu un curs de schimb EUR/RON de 4.9690. Taxele sale pentru a transfera bani în România sunt de 13.03 EUR

 • TorFX oferă un curs de schimb EUR/RON de 4.9193. Taxele sale pentru a transfera bani în România sunt de 20.2 EUR

Merită să ții cont de faptul că cel mai ieftin mod de a trimite bani va varia în funcție de moneda și valoarea specifică a plății - merită mereu să analizezi mai multe opțiuni, ceea ce este ușor cu instrumentele de comparare Exiap.

Cauți alte moduri de a transfera bani în România din străinătate? Ghidul nostru cu cele mai ieftine moduri de a trimite bani în România este aici pentru a te ajuta să alegi cea mai bună opțiune pentru tine.

Accesează Wise

Care este cel mai rapid mod de a trimite bani din Monaco în România?

 • Wise: Instant-2 zile
 • TorFX: 2-3 zile

Te interesează să găsești cel mai rapid mod de a trimite bani din Monaco în România? Când trimiți bani din Monaco în România, este bine de știut că un serviciu dedicat de transfer de bani îți poate procesa adesea transferul mai rapid decât băncile, cu care un transfer durează de obicei 3-5 zile lucrătoare. De exemplu, cel mai rapid furnizor din tabelul nostru de comparare își propune să-ți finalizeze transferul în Instant-2 zile.

Asta din cauza faptului că băncile se bazează de obicei pe rețeaua Swift pentru tranzacții internaționale. Asta înseamnă că banii tăi trec prin mai mulți intermediari, provocând întârzieri. În schimb, serviciile de transfer de bani online și-au configurat propriile rețele eficiente, asigurând transferuri mai rapide și uneori chiar instantanee în contul destinatarului.

Cel mai rapid furnizor din tabelul nostru pentru a trimite bani din Monaco în România este Wise

Află mai multe despre metodele instantanee de transfer internațional de bani aici.

Accesează Wise

Care este cel mai apreciat furnizor de transfer de bani în România din Monaco?

Din cei 2 furnizori pe care i-am găsit pentru a transfera bani din Monaco în România, iată cum se compară în ceea ce privește numărul de recenzii și scorul mediu:

 • TorFX - Scor Trustpilot: 4.9, Excelent
 • Wise - Scor Trustpilot: 4.3, Excelent
Accesează TorFX

Care este cea mai bună aplicație pentru a transfera bani din Monaco în România?

FurnizorSite web
Wise
TorFX

Wise: Transferă bani din Monaco în România

Cel mai ieftinCel mai rapidCel mai bun curs de schimbCele mai bune opțiuni de transfer

Wise oferă servicii de transfer de bani online și în aplicație în România și peste 80 de alte destinații din întreaga lume. Vei obține cursul de schimb mediu al pieței pentru a-ți converti banii din Euro, cu timpi de transfer rapizi. De fapt, 50% dintre transferurile Wise sunt instantanee*, iar 90% ajung la destinație în mai puțin de 24 de ore.

Avantaje și dezavantaje
 
 
 • Ratele medii de schimb ale pieței și comisioane reduse, de la 0.41%
 • Trimite bani în străinătate rapid - transferurile pot fi chiar instantanee
 • Trimite 51 de valute în 70 de țări
 • Fără opțiuni de plată în numerar
 • Fără rețea de sucursale

Cât costă să trimiți bani în România cu Wise?

 • Taxe de transfer: Trimite bani de la 0.41%
 • Cursuri de schimb: Rata de schimb medie a pieței
 • Comisioane suplimentare: Comisioanele de transfer variază în funcție de destinație și de modul în care alegi să plătești
* Viteza timpului de transfer pentru tranzacții depinde de circumstanțele individuale și este posibil să nu fie disponibilă pentru toate tranzacțiile.

TorFX: Transferă bani din Monaco în România

Cel mai scumpFără taxă

TorFX te poate ajuta să faci un transfer bancar sigur în străinătate în 153 de monede. Serviciile sunt disponibile online, în aplicație și prin telefon. TorFX oferă transferuri instantanee, plăți regulate și produse de gestionare a riscului valutar.

Avantaje și dezavantaje
 
 
 • Trimite bani în 153 de monede
 • Plătește cu cardul sau prin transfer bancar
 • Obține consultanță telefonică pentru transfer, dacă este necesar
 • Cursurile de schimb includ un adaos
 • Fără opțiuni de plată sau ridicare de numerar

Cât costă să trimiți bani în România folosind TorFX?

 • Comisioane de transfer: Fără comision de transfer
 • Cursuri de schimb: Cursurile de schimb includ un adaos
 • Comisioane suplimentare: Se pot aplica taxe terțe

Cum să faci transferuri bancare din Monaco în România?

Folosirea unui transfer bancar din Monaco în România este una dintre cele mai simple metode atât pentru expeditor, cât și pentru destinatar. Destinatarul nu trebuie să facă nimic, fondurile ajung pur și simplu în contul său în moneda aleasă, gata de utilizare sau retragere.

Dacă vrei să transferi bani din Monaco direct într-un cont bancar din România, alegerea unui furnizor specializat poate fi mai ieftină și mai rapidă decât un transfer bancar internațional. În timp ce diferiți furnizori au pași diferiți pentru a procesa plățile, următorii pași se aplică, de obicei, majorității:

 • Alege un furnizor și creează-ți un cont la el: Începe prin selectarea unei bănci reglementate sau a unui furnizor reglementat de transfer de bani care oferă transferuri bancare internaționale din Monaco în România.

 • Verifică-ți contul: Pentru o securitate sporită și pentru a respecta reglementările financiare internaționale, băncile și furnizorii de transferuri online solicită utilizatorilor să își verifice identitatea înainte de a trimite un transfer de bani. Acest proces include, de obicei, încărcarea unor copii digitale ale dovezii actului de identitate (cum ar fi un pașaport sau un permis de conducere) și o dovadă a adresei (cum ar fi o factură de utilități sau un extras de cont).

 • Adaugă bani în cont: După înregistrare, va trebui să depui fonduri. Deși există mai multe metode disponibile, transferul bancar local sau utilizarea unui card de debit sunt, de obicei, cele mai economice opțiuni.

 • Inițiază transferul: Cu contul alimentat, adaugă numele complet al destinatarului și detaliile contului său bancar. Verifică totul și începe-ți transferul.

Reține că viteza și eficiența transferului tău pot varia în funcție de furnizorul pe care îl alegi. Cel mai bine este să compari ratele de schimb, recenziile și timpii de transfer înainte de a lua o decizie.

De ce detalii ai nevoie pentru a trimite bani?

Să transferi bani în străinătate poate părea complicat, mai ales dacă este prima dată când trimiți bani în România din Monaco.

Indiferent dacă deții o companie care efectuează o plată, dacă ești un expat care-și ajută familia sau doar trimiți un cadou, vei avea nevoie de câteva detalii importante pentru a-ți trimite transferul în locul potrivit. Am restrâns informațiile esențiale de care vei avea nevoie pentru a-ți efectua transferul:

 • Numele complet al destinatarului: Asigură-te că ai numele legal complet al destinatarului, așa cum apare în contul său bancar
 • Adresa destinatarului: Asta îi include adresa și codul poștal
 • Numele băncii: Numele băncii destinatarului în România
 • Codul de sortare: Un număr din șase cifre care identifică banca destinatarului, crucial pentru transferurile către conturi bancare în România
 • Numărul contului: Numărul contului bancar al destinatarului
 • Codul Swift/BIC: Important pentru transferurile internaționale către băncile în România

Cum poți plăti pentru transferul tău?

Diferite servicii de transfer de bani oferă diferite modalități de a-ți plăti transferul internațional de bani.

De obicei, transferurile bancare tind să fie cel mai ieftin mod de a transfera bani, motiv pentru care îl folosim pentru comparațiile noastre ca metodă de plată implicită pe Exiap. Să explorăm câteva dintre celelalte metode de plată, precum și transferul de bani din Monaco în România folosind aceste servicii:

Wise

Transfer bancar, card (de debit sau de credit), SWIFT, Google Pay sau Apple Pay

TorFX

Transfer bancar, SWIFT, card de debit sau cec

Cum să trimiți o sumă mare de bani cuiva din Monaco în România?

Înainte de a trimite o sumă mare de bani unei persoane din Monaco în România, poate vrei să urmezi următorii pași:

 • Analizează mai mulți furnizori: Comparând ratele de schimb ale furnizorilor, taxele și recenziile utilizatorilor de la diferiți furnizori, vei putea obține cea mai bună ofertă pentru transferul tău.

 • Verifică limitele: Întreabă-ți furnizorul dacă are limite de plată și verifică dacă banca ta are limite pentru transferurile locale.

 • Pregătește-ți contul și fondurile: Finalizează integral verificarea contului și pregătește-te să-ți plătești transferul cu un card de debit sau cu un transfer bancar pentru a evita întârzierile.

 • Monitorizează cursul de schimb: Dacă transferul tău nu este urgent, să urmărești cursurile de schimb și să aștepți până când schimbul valutar Euro/Lei atinge valoarea sa de vârf te poate ajuta să economisești bani la transfer.

 • Pregătește-te pentru verificări suplimentare: Întreabă-ți furnizorul dacă vei avea nevoie de alte documente pentru a trimite o sumă mare de bani din Monaco în România. De exemplu, poate fi necesar să arăți sursa fondurilor sau să oferi detalii despre scopul plății.

Cum să trimiți o sumă mare de bani din Monaco în România?

Alegerea furnizorului potrivit când transferi sume mari de bani din Monaco în România te poate ajuta să economisești la taxe și să scapi de adaosuri comerciale ascunse în cursul de schimb. Băncile și furnizorii de transferuri online pot adăuga adaosuri ascunse în cursurile lor de schimb, care pot crește rapid pe măsură ce suma pe care vrei să o trimiți crește.

Furnizorii de transferuri de bani oferă adesea reduceri pentru tranzacțiile de sume mari, ceea ce poate însemna taxe reduse sau cursuri de schimb mai favorabile. Pentru a te asigura că beneficiezi de cea mai avantajoasă ofertă pentru transferul tău, folosește calculatorul de comparare a costurilor Exiap și evaluează toate opțiunile disponibile.

Compară furnizorii

Există limite internaționale de transfer de bani din Monaco în România?

Deși nu există un plafon legal pentru suma de bani care poate fi transferată din Monaco în România, băncile individuale, serviciile de transfer online și alți furnizori de plăți își stabilesc adesea propriile limite. Aceste limite pot varia în funcție de metoda ta de plată. De exemplu, limita pentru a trimite bani din Monaco în România când plătești cu un card poate fi diferită de limita pentru transferurile bancare.

Cât costă să trimiți bani?

Costul transferului de bani în străinătate poate varia în funcție de furnizorul de servicii, de suma trimisă și de metoda de transfer. Reține, de asemenea, că taxele de transfer bancar din Monaco în România pot include costuri transparente, un adaos valutar și comisioane suplimentare ale terților adăugate de băncile corespondente.

Când îți trimiți banii din Monaco în România folosind un furnizor de transfer de bani online, costul transferului de 2000 EUR poate varia de la 13.03 EUR la 20.2 EUR, incluzând taxele de transfer ale furnizorului și orice adaosuri la cursul de schimb valutar pe care furnizorul de transfer le-ar putea aplica. Dacă intenționezi să trimiți banii prin intermediul unei bănci, ai putea plăti mai mult per total. Costurile bancare includ adesea o taxă de transfer, adaosul valutar și comisioanele Swift care sunt plătite terților implicați în transfer.

De exemplu: cea mai ieftină opțiune de a trimite bani din Monaco în România ar fi Wise cu costul total de 13.03 EUR folosind un curs de schimb de 4.9690 Euro/Lei.

Cât durează un transfer bancar din Monaco în România?

Dacă faci un transfer bancar din Monaco în România, cât timp va dura până va ajunge? Răspunsul va depinde de mai mulți factori, cum ar fi serviciul de transfer de bani ales, metoda de plată și modul în care destinatarul vrea să primească banii.

Pe baza celor 2 furnizori pe care i-am analizat, poate dura de la Instant-2 zile la 2-3 zile pentru primirea unui transfer internațional când trimiți bani din Monaco în România dacă plătești pentru transferul tău cu un card de debit sau un transfer bancar.

Wise oferă cel mai rapid transfer de bani din Monaco în România. Pe de altă parte, TorFX are cea mai lungă durată de transfer pentru Euro, transferul durând 2-3 zile.

Accesează Wise

Tendințele ratei de schimb Euro/Lei

Înțelegerea modificărilor cursului de schimb Euro/Lei te poate ajuta să iei decizii mai bine informate pentru cel mai bun moment pentru a trimite un transfer internațional. Ratele de schimb sunt în continuă schimbare, din cauza unor factori precum oferta și cererea, evenimentele geopolitice și indicatorii economici.

Cursul de schimb actual pentru Euro/Lei este de 4.969.

Monitorizarea cursului de schimb: Folosirea unui instrument de conversie valutară este o modalitate ușoară de a ține evidența cursurilor de schimb Euro/Lei. În acest fel, poți fi la curent cu cele mai recente modificări și poți identifica cel mai bun moment pentru a-ți începe transferul.

Alerte pentru rate de schimb: Ia în considerare configurarea alertelor pentru ratele de schimb cu ajutorul instrumentului nostru de urmărire a cursurilor de schimb. Acest serviciu te va anunța când cursul de schimb Euro/Lei îți atinge pragul dorit. Pentru cele mai bune instrumente de monitorizare și alertă, consultă Recomandările Currency Live.

Cel mai bun curs de schimb pentru un transfer de bani din Monaco în România?

Pentru transferurile din Monaco în România, cursul de schimb mediu al pieței oferă adesea cea mai bună valoare. Aceasta este rata la care băncile efectuează schimburile valutare pe piețele mondiale.

Persoanele care transferă bani în străinătate nu primesc întotdeauna această rată. În majoritatea cazurilor, furnizorii adaugă un adaos la rata pe care o oferă clienților. Acest lucru majorează taxa generală, făcând costul exact al transferului tău internațional de bani mai puțin transparent.

Furnizorul cu cel mai bun curs de schimb este Wise, cu cursul de schimb Euro/Lei de 4.969.

Transferă bani online cu un card de credit sau de debit

Majoritatea furnizorilor de transfer internațional permit plăți cu carduri de credit sau de debit. Deși această metodă îți poate accelera transferul, ar putea aduce și taxe suplimentare, ceea ce o face mai puțin rentabilă decât un transfer bancar.

Iată o listă utilă a furnizorilor care acceptă plăți cu cardul:

 • Wise: Transfer bancar, card (de debit sau de credit), SWIFT, Google Pay sau Apple Pay
 • TorFX: Transfer bancar, SWIFT, card de debit sau cec

Concluzie

Cel mai bun mod de a trimite bani din Monaco în România variază pentru toată lumea, în funcție de priorități.

Pentru cei care caută cea mai ieftină opțiune, Wise este cel mai accesibil serviciu internațional de transfer de bani. Pe de altă parte, dacă vrei să-ți trimiți transferul în cel mai rapid mod posibil, Wise este alegerea ideală, asigurându-se că banii tăi ajung în România în Instant-2 zile.

Dacă îți faci griji pentru siguranța banilor, te poți baza pe faptul că toți furnizorii noștri evaluați sunt de încredere și reglementați, garantând transferuri sigure din Monaco în România.

Întrebări frecvente despre transferurile de bani din Monaco în România

Care este cea mai bună metodă de a transfera bani online?

Nu există un singur cel mai bun mod de a transfera bani online, dar analizând mai multe opțiuni și folosindu-ne instrumentele utile de comparare, poți găsi o selecție de opțiuni excelente, pentru a o alege pe cea mai bună pentru ce ai nevoie. În comparația noastră, am constatat că Wise este cel mai ieftin serviciu de plată disponibil pentru transferul tău. În comparație cu TorFX, ai putea economisi până la 7.17 EUR din costul total al transferului tău, dacă alegi Wise. Dacă vrei să afli mai multe despre cum să transferi bani online, consultă ghidul nostru util despre cum să trimiți bani online.

Cum să transferi bani din Monaco în România?

Ai o mulțime de opțiuni când vine vorba să transferi bani din Monaco în România în mod convenabil, online. În comparația noastră, am descoperit că Wise este opțiunea cu cele mai mici costuri. Folosește tabelul de comparare Exiap pentru a examina servicii ca Wise și TorFX pentru a găsi cea mai bună soluție pentru ce ai nevoie.

Ce detalii bancare sunt necesare pentru a transfera bani din Monaco în România?

Pentru a-ți trimite plata în România în siguranță, va trebui să incluzi următoarele informații atunci când o configurezi:

 • Numele complet al destinatarului
 • Adresa destinatarului
 • Numele băncii
 • Codul sucursalei (sort code)
 • Numărul contului
 • Codul Swift/BIC
Care sunt cele mai populare metode de a trimite bani în România?

Poți trimite bani în România folosindu-ți banca, un specialist în transferuri internaționale de bani, transfer de criptomonede sau pentru colectarea de numerar prin intermediul unei agenții. În comparația noastră, am constatat că efectuarea plății cu Wise a fost cea mai ieftină opțiune.

Cum îmi asigur cel mai bun curs de schimb când transfer bani în România?

Cursul de schimb utilizat pentru a-ți converti plata face o mare diferență pentru suma pe care destinatarul o va primi în cele din urmă. Băncile și serviciile internaționale de transfer de bani își stabilesc propriile cursuri de schimb, care pot include un comision suplimentar, cunoscut sub numele de adaos comercial. Cursurile de schimb bancare pot include un adaos comercial de până la 3%, ceea ce duce la creșterea costurilor în general. Asta înseamnă că e esențial să analizezi și să compari mai mulți furnizori.

În comparația noastră, cel mai bun curs de schimb disponibil a fost oferit de Wise cu cursul de schimb Euro/Lei de 4.969.

Pot trimite bani în România folosind aplicații mobile de plată?

Da. Servicii precum Wise și TorFX au aplicații convenabile pe care le poți folosi pentru a-ți organiza plata. Înainte de a-ți descărca aplicația preferată, folosește instrumentele noastre de comparare pentru a te asigura că ai ales aplicația cu cea mai bună ofertă pentru plata respectivă.