Trimite bani în România din Noua Zeelandă. Metode ieftine și rapide de a transfera bani în străinătate.

Compară cele mai bune rate și taxe pentru a trimite bani în România din Noua Zeelandă

Eu trimit
din
către
Furnizor
Trustpilot
Timp de transfer
Cost total
Suma primită când trimiți 10,000 $
Accesează furnizorul
2-3zile
$ 89.74NZDmai mult
lei27,843.63RON
0-2zile
$ 151.95NZDmai mult
lei27,673.00RON

Comparăm numai furnizori securizați pe care i-am investigat, testat și aprobat. Informații importante: Deși este posibil să primim o taxă de recomandare dacă alegi unul dintre acești furnizori, asta nu va afecta clasamentul furnizorului, cursurile de schimb sau orice alte taxe care ți se percep. Rezultatele noastre sunt sortate de la cel mai ieftin la cel mai scump pentru tine. Află mai multe.

De ce să ai încredere în Exiap?

Alătură-te celor peste 100,000 de utilizatori lunari care economisesc mii prin găsirea și compararea ratelor de schimb și a taxelor pentru următoarele transferuri internaționale.

Comparăm furnizori securizați
Comparăm furnizori securizați
Afișăm taxele și ratele în mod transparent
Afișăm taxele și ratele în mod transparent
Economisește la transferul tău internațional de bani
Economisește la transferul tău internațional de bani

Cele mai bune metode de a trimite bani din Noua Zeelandă în România din Noua Zeelandă

 1. Cel mai ieftin:   Wise
 2. Cea mai bună rată de schimb:   Wise
 3. Cel mai rapid furnizor:   Wise
 4. Cel mai bine cotat:   TorFX

Care este cea mai ieftină metodă de a trimite bani în România din Noua Zeelandă?

 • Wise: 52.35 NZD
 • TorFX: 89.74 NZD
 • Remitly: 151.95 NZD

Când vrei să trimiți bani în România, este important să calculezi costul total al transferului tău din Dolar neozeelandez în Lei. Vei vrea să fii atent atât la taxa inițială pe care ți-o arată furnizorul de transfer, cât și la rata de schimb NZD/RON.

Furnizorii vor susține adesea că au taxe reduse sau că nu au taxe deloc, dar, în realitate, acestea sunt ascunse în rata de schimb. În acest moment, rata de schimb interbancară NZD/RON este 2.80935. Oricând compari taxele pentru a trimite bani în România din Noua Zeelandă, poate merita să verifici rata de schimb care ți se oferă.

De exemplu, majoritatea băncilor tradiționale adaugă un adaos ascuns ratei de schimb pe care ți-o oferă. Dacă 1 NZD este 2.80935 RON, banca ta poate adăuga un adaos de 3% ratei de schimb și îți poate oferi o rată de 1 NZD = 2.89363 RON. În funcție de cum îți configurezi transferul, asta ar putea însemna că te-ar costa mai mult sau că destinatarul tău ar putea primi mai puțin.

Wise, cea mai ieftină opțiune, are o rată de schimb NZD/RON de 2.8093 și un comision de 52.35 NZD. Asta te-ar ajuta să economisești 99.6 NZD, în comparație cu Remitly, care are un comision de 151.95 NZD.

Datele despre prețuri sunt colectate de pe site-urile web ale furnizorilor iar taxa este calculată luând în considerare costul total (taxa de transfer, plus adaosul ratei de schimb).

Accesează Wise

Care este cea mai rapidă metodă de a trimite bani în România?

 

Furnizorii din tabel durează de obicei:

 • Wise: Instant-2 zile
 • Remitly: 0-2 zile
 • TorFX: 2-3 zile

De obicei, transferurile de bani în România din Noua Zeelandă vor fi mult mai rapide folosind o companie de transfer de bani, comparativ cu o bancă, cu care pot dura 3-5 zile lucrătoare. Cel mai rapid furnizor din tabelul nostru pentru a transfera bani în România este Wise (Instant-2 zile).

Accesează Wise

Care este cel mai bine cotat furnizor pentru a transfera bani în România din Noua Zeelandă?

 

Dintre cei 3 furnizori pe care i-am găsit pentru a transfera bani în România din Noua Zeelandă, iată cum sunt percepuți în ceea ce privește numărul recenziilor și scorul mediu de pe TrustPilot:

 • TorFX: 2,836 reviews, rated 4.9/5 on Trustpilot
 • Remitly: 48,149 reviews, rated 4.3/5 on Trustpilot
 • Wise: 220,336 reviews, rated 4.3/5 on Trustpilot
Accesează TorFX

Cea mai sigură metodă de a trimite bani în România din Noua Zeelandă

Alegerea unui serviciu internațional de transfer de bani poate părea un risc. Cu toate acestea, instrumentul nostru de comparare va recomanda întotdeauna numai furnizori siguri, care funcționează legal, în orice parte a lumii s-ar afla.

Când cauți cele mai sigure metode de a trimite bani în România din Noua Zeelandă din Noua Zeelandă, vei vrea să cauți furnizori care sunt înregistrați și operează în cadrul FCA. În unele cazuri, operatorii pot fi, de asemenea, reglementați de către PRA. Și dacă trimiți bani cu banca ta, poți citi și despre FSCS. Prea multe acronime? Să vedem la ce se referă.

FCA - Autoritatea de Conduită Financiară - aproape toate activitățile financiare trebuie să fie autorizate de către FCA. Sarcina FCA este de a reglementa și a supraveghea activitățile financiare, pentru a se asigura că standardele sunt respectate și că toate companiile financiare tranzacționează în siguranță și în mod legal.

PRA - Autoritatea de Reglementare Prudențială - PRA există pentru a se asigura că băncile, societățile de construcții, societățile de asigurări și alte instituții financiare similare sunt gestionate în siguranță, pentru a controla riscurile și pentru a păstra banii clienților în siguranță.

FSCS - Schema de Compensare a Serviciilor Financiare - FSCS protejează clienții atunci când banca lor, asiguratorul sau altă societate de servicii financiare eligibilă nu își îndeplinește obligațiile. Este posibil să obții despăgubiri prin FSCS, pentru a te asigura că nu pierzi bani în cazul în care banca ta dă faliment sau întâmpină alte dificultăți financiare.

Cum poți trimite bani în România din Noua Zeelandă?

Ai câteva opțiuni cheie dacă trebuie să trimiți bani în România din Noua Zeelandă:


 • Transfer bancar în România - majoritatea băncilor îți vor permite să trimiți bani la nivel internațional online, vizitând o sucursală sau telefonic. Plățile RON vor fi trimise direct din contul tău bancar în contul bancar local al destinatarului, în moneda aleasă de tine.
 • Mergi într-o filială bancară - mai multe servicii specializate în trimiterea banilor operează prin intermediul rețelelor mari de sucursale și agenții, așa că poți vizita un magazin fizic și îți poți face plata RON în numerar dacă vrei.
 • Trimite bani online în România - dacă preferi să-ți faci plata GBP/RON online sau folosindu-ți smartphone-ul, poți alege serviciul bancar online al băncii tale sau un specialist internațional de plăți. Serviciile specializate pot oferi adesea rate de schimb mai bune și comisioane mai mici decât băncile.

Cum să trimiți bani într-un alt cont bancar în România din Noua Zeelandă:

Transferurile de bani în alt cont bancar în România din Noua Zeelandă sunt adesea cea mai convenabilă opțiune - atât pentru tine, cât și pentru destinatarul tău. Destinatarul tău nu trebuie să facă nimic pentru a primi banii, aceștia ajungând direct în contul nominalizat în moneda pe care o alegi și pot fi cheltuiți sau retrași cu ușurință.

Dacă trimiți bani direct într-un cont bancar în România, alegerea unui furnizor specializat poate fi cea mai ieftină și mai rapidă metodă de a-ți efectua plata. Fiecare furnizor are propriile procese de organizare a plăților - dar pașii pe care îi vei face sunt, de obicei, aproximativ aceiași:

4 pași simpli pentru a trimite bani cu un furnizor de transferuri de bani:

 1. 1
  Creează un cont
  Înregistrează-te pentru un cont nou la serviciul preferat, introducând datele tale de contact și câteva informații de bază. E posibil să poți face asta folosind Facebook sau Google, pentru a-ți fi mai ușor
 2. 2
  Verifică-ți identitatea
  În funcție de tipul plății pe care o faci, este posibil să fie necesar să îți confirmi contul încărcând fotografii ale documentelor tale de identitate. Acest pas te ajută să-ți păstrezi banii în siguranță și este adesea o cerință legală.
 3. 3
  Adaugă bani în contul tău
  Adaugă bani în contul tău în lire sterline, folosind un transfer bancar sau o plată cu cardul.
 4. 4
  Adaugă detaliile destinatarului și trimite
  După ce ești gata să trimiți o plată, adaugă detaliile personale și ale contului bancar ale destinatarului, verifică rata de schimb și taxa aplicate plății tale și confirmă. Asta e tot. Banii tăi vor fi acum trimiși și poți urmări evoluția transferului online sau în aplicația furnizorului tău.

Cum se poate plăti pentru un transfer bancar internațional în România din Noua Zeelandă?

Diferiți furnizori oferă diferite opțiuni pentru a-ți finanța transferul internațional de bani. Din fericire, ai o mulțime de variante dintre care să alegi.

Să aruncăm o privire peste câteva opțiuni de plată pentru a trimite bani în România din Noua Zeelandăcu acești furnizori:

Wise

Transfer bancar, card (de debit sau de credit), SWIFT, Google Pay sau Apple Pay

TorFX

Transfer bancar, SWIFT, card de debit sau cec

Remitly

Transfer bancar sau card (de debit, de credit și preplătit)

Detalii necesare pentru un transfer bancar în România din Noua Zeelandă din Noua Zeelandă

Detaliile de care vei avea nevoie pentru a trimite bani în România din Noua Zeelandă pot varia în funcție de furnizor. Va trebui să știi cel puțin numele destinatarilor și, de obicei, ți se va cere:

 • IBAN
 • BIC

Tendințele ratei de schimb NZD/RON

Ca și în cazul multor monede, rata de schimb NZD/RON fluctuează în timp, din cauza schimbărilor din cerere și ofertă.

Fluctuațiile ratei de schimb pot fi cauzate de schimbările determinate de cât de bună este economia în Noua Zeelandă sau România. Alte lucruri care pot influența rata de schimb sunt schimbările în stabilitatea politică sau chiar simple speculații, în care comercianții cumpără sau vând monede în funcție de modul în care cred că se vor schimba tendințele.

În acest moment, 1 Dolar neozeelandez cumpără 2.80935 Lei.

Rata de schimb medie NZD/RON din ultimele 7 zile a fost de 2.80222. Asta înseamnă 0.76% față de cele 7 zile precedente, când a fost 2.78108.

Cât costă un transfer internațional de bani către România din Noua Zeelandă?

Pentru a trimite bani în România din Noua Zeelandă folosind unul dintre furnizorii de transferuri internaționale de bani din tabelele noastre, comisioanele variază de la 52.35 NZD cu Wise la 151.95 NZD cu Remitly (dar taxa ar putea fi chiar mai mare cu o bancă). Costul exact depinde foarte mult de locul în care trimiți bani, de cât trimiți, de modul în care vrei să plătești și de modul în care vrei să fie primită plata.

De obicei, transferurile de bani trimise direct în contul bancar al unui destinatar, folosind un serviciu specializat, se pot face cu costuri destul de mici, în timp ce comisioanele bancare tradiționale pot fi mai mari. Plata pentru transferul tău, fie cu un card de credit, fie în numerar, poate însemna, de multe ori, și taxe mai mari.

Când trimiți bani la nivel internațional, nu uita că taxa totală pe care o plătești poate include comisionul de transfer, o taxă suplimentară ascunsă în rata de schimb utilizată și taxe ale părților terțe, cum ar fi o taxă pentru avans în numerar încasată de emitentul cardului tău de credit.

Cât timp durează un transfer internațional de bani în România din Noua Zeelandă?

Durata necesară pentru a transfera bani în România din Noua Zeelandă depinde de mai mulți factori, inclusiv furnizorul pe care îl folosești, modul în care plătești și modul în care vrei ca destinatarul tău să-ți primească banii. Dintre furnizorii pe care îi afișăm, cel mai rapid furnizor de transferuri internaționale de bani în România din Noua Zeelandă este Wise, care poate livra banii către destinatarul tău în RON în Instant-2 zile. Cel mai lent furnizor pentru a trimite Dolar neozeelandez în România este TorFX, cu care durează 2-3 zile pentru a trimite bani în România.

Transferuri de bani către România din Noua Zeelandă - Verdictul

Când vine vorba de alegerea celui mai bun furnizor pentru a trimite bani în România din Noua Zeelandă din Noua Zeelandă, cele mai importante sunt nevoile tale.

Cel mai ieftin furnizor prezentat în comparația noastră este Wise și cel mai rapid este Wise. Wise îți poate trimite banii la destinatar în România în Instant-2 zile.

Dacă siguranța este ceea ce te interesează cel mai mult atunci când vine vorba de a alege cel mai bun furnizor internațional de transfer de bani în România din Noua Zeelandă, toți furnizorii pe care i-am enumerat mai sus sunt reglementați de instituții financiare diferite și ar trebui să fie siguri pentru a trimite bani în România.

Ghidul final despre cum să găsești cele mai bune rate de schimb online

Întrebări frecvente când trimiți bani în România din Noua Zeelandă

Care este cea mai bună metodă de a trimite bani internațional?

Nu există o singură cea mai bună metodă de a transfera bani în România. Totul depinde de prioritățile tale. Diferiți furnizori oferă o combinație diferită între costuri, viteză și comoditate. Folosirea instrumentului nostru de comparare pentru a verifica o serie de furnizori este o modalitate bună de a găsi, cu ușurință, cea mai bună opțiune pentru tine.

Cum să trimiți bani în România din Noua Zeelandă?

Poți trimite bani în România folosindu-ți propria bancă, un serviciu specializat de transfer de bani, un portofel electronic sau vizitând un magazin fizic de remitere de bani. Fiecare opțiune are diferite argumente pro și contra, așa că cea mai bună opțiune pentru tine va depinde de transferul tău specific și de cerințele tale personale.

Pot trimite transferuri internaționale de bani în România din Noua Zeelandă gratuit?

Nu poți trimite gratuit bani în România din Noua Zeelandă. Procesarea transferurilor internaționale costă furnizorii bani, așa că există mereu o taxă undeva, pentru a se asigura că afacerea își acoperă costurile și generează profit. Cu toate acestea, mulți furnizori aleg să-și ascundă comisioanele pe care le plătești, adăugându-le în ratele de schimb folosite pentru transferuri. În acest fel, ei își pot prezenta plățile ca fiind gratuite, câștigând bani de fiecare dată.

Cum se calculează rata de schimb?

O rată de schimb arată câți bani vei primi atunci când vinzi o monedă și cumperi alta. Cu toate acestea, nu există o singură rată de schimb - în schimb, băncile și furnizorii de servicii financiare își pot stabili propriile rate de schimb, care pot include, de fapt, comisioane suplimentare.

Cel mai bun curs de utilizat ca punct de referință este rata medie de schimb a pieței pentru perechea ta valutară. O poți obține dintr-o căutare Google sau folosind un convertor valutar online de renume. Aceasta este rata pe care o primesc băncile și furnizorii de plăți atunci când cumpără ei înșiși valută. Dacă rata care ți se oferă de un furnizor este diferită de rata medie de schimb a pieței, asta înseamnă, de obicei, că a fost majorată cu un adaos comercial - o taxă suplimentară. Acest lucru poate duce la creșterea costurilor sau înseamnă că, la final, destinatarul tău primește mai puțin decât te-ai fi așteptat.

Care este cel mai bun moment pentru a trimite bani în România din Noua Zeelandă?

Nu există cel mai bun moment pentru a trimite bani în România și acest lucru depinde de o varietate de factori, cum ar fi când ai nevoie să trimiți bani sau când vrei să fie primite fondurile.

De asemenea, va depinde de o varietate de alți factori, cum ar fi momentul în care trimiți bani sau comisioanele pe care ți le oferă furnizorii sau băncile.

Cum să transferi bani online instant?

Transferurile efectuate online pentru ridicare de numerar sau către portofelele mobile sunt adesea disponibile rapid - dacă nu chiar instantaneu. De asemenea, este posibil să poți trimite o plată instantanee prin intermediul unui serviciu de portofel electronic. Cu toate acestea, în ambele cazuri, probabil vei plăti mai mult pentru viteză.

Centrul tău de informații valutare

Ghid
Wise (ex-TransferWise) Păreri: Este un Serviciu Sigur? 2024

Revizuire
Card de debit Wise: Taxe și Funcționalități Explicate [2022]

Ghid
Cauți un cont bancar fără comision? Oferta celor mai mari trei bănci din România 2024

Ghid
Comisioanele Wise: Taxa și Rata de Schimb Explicate în Detaliu 2024

Ghid
Carduri de debit internaționale: Cele mai bune opțiuni în România 2024

Ghid
Cele mai Bune Modalități de a Efectua Plăți către Furnizori Străini? Citește Aici 2024