Transferă bani în Seychelles. Metode ieftine și rapide de a efectua un transfer internațional de bani

Compară cele mai bune taxe și cursuri de schimb RON-SCR pentru a trimite bani în Seychelles

Eu trimit
din
către
Furnizor
Trustpilot
Timp de transfer
Cost total
Suma primită când trimiți 2,300 lei
Accesează furnizorul

Am găsit doar o singură companie internațională de transfer de bani care susține transferurile din România către Seychelles, dar ar putea exista și altele disponibile. Revizuim în mod constant acoperirea noastră și comparăm peste 10 furnizori în sute de rute valutare.

De ce să compari opțiunile cu noi

Comparăm furnizori securizați
Comparăm furnizori securizați
Afișăm taxele și ratele de schimb în mod transparent
Afișăm taxele și ratele de schimb în mod transparent
Economisește bani la următorul tău transfer de bani în străinătate
Economisește bani la următorul tău transfer de bani în străinătate

Cele mai bune metode de a transfera bani în Seychelles

 1. Cel mai ieftin:   Remitly
 2. Cea mai bună rată de schimb:   Remitly
 3. Cel mai rapid furnizor:   Remitly
 4. Cel mai bine cotat:   Remitly

Compară serviciile de transfer de bani în Seychelles

Pentru a te ajuta să găsești cel mai bun furnizor pentru transferul tău internațional de bani în Seychelles, am comparat 1 servicii, afișându-le de la cel mai ieftin la cel mai scump, luând în considerare taxele de transfer și ratele de schimb.

 • Serviciile de transfer de bani comparate: 1 servicii
 • Cel mai ieftin în prezent: Remitly
 • Cel mai mic cost: lei89.01 RON
 • Cel mai rapid în prezent: Remitly
 • Cel mai scurt timp: 0-2 zile
 • Cel mai bine cotat în prezent: Remitly
 • Companiile de transfer de bani incluse: Remitly

Care este cea mai ieftină metodă de a trimite bani în Seychelles?

 • Remitly: 89.01 RON

Remitly, cea mai ieftină opțiune, are o rată de schimb Lei/Rupie seychelleză de 2.9329 și o taxă de 89.01 RON.

Asta ți-ar economisi 0 RON în comparație cu Remitly, care are o taxă de 89.01 RON.

Va trebui să ai atenție atât la taxa inițială arătată de furnizor, cât și la rata de schimb Lei/Rupie seychelleză, pentru a putea obține cel mai ieftin transfer de bani.

Furnizorii susțin adesea că sunt furnizori de transfer globali ieftini, cu taxe mici sau chiar fără taxe, dar în realitate, acestea sunt ascunse în rata de schimb. Momentan, rata de schimb Lei/Rupie seychelleză este de 3.058. Oricând compari taxele pentru transferurile de bani în Seychelles, merită să analizezi rata de schimb pe care ți-o oferă.

Nu ar trebui să fie greu să găsești metode alternative de transfer de bani în Seychelles, așa că am făcut o listă cu metode ieftine de a trimite bani în Seychelles, pentru a te ajuta cu căutarea celui mai ieftin transfer bancar internațional.

De exemplu, majoritatea băncilor tradiționale adaugă o majorare ascunsă în rata de schimb pe care ți-o oferă. Dacă 1 RON este 3.058 SCR, banca ta poate adăuga un adaos de 3% ratei de schimb și îți poate oferi o rată de 1 lei = 3.14974 ₨

 • Remitly este cea mai ieftină opțiune, cu o rată de schimb RON/SCR de 2.9329. Taxa sa pentru a transfera bani în Seychelles este de 89.01 RON

Cum trimit bani rapid în Seychelles?

 • Remitly: 0-2 zile

De obicei, transferurile de bani în Seychelles vor fi mult mai rapide folosind o companie de transfer de bani în comparație cu o bancă, prin care transferul poate dura 3-5 zile lucrătoare. Asta din cauza faptului că băncile procesează, de obicei, transferurile internaționale de bani prin intermediul rețelei SWIFT, care nu este un tip de transfer foarte rapid. Acest sistem implică trecerea unei plăți prin mai mulți intermediari, ceea ce încetinește procesul. Companiile de transfer de bani și-au construit adesea propriile rețele pentru a procesa plățile mai rapid - ceea ce poate însemna chiar că banii tăi pot fi depuși instantaneu în contul destinatarului.

Cel mai rapid furnizor din tabelul nostru pentru a transfera bani în Seychelles este Remitly - 0-2 zile.

Află mai multe despre metodele instantanee de a transfera bani în străinătate aici.

Care este cea mai bună metodă de transfer de bani în Seychelles din România?

Din cei 1 furnizori de bani în Seychelles pe care i-am găsit, iată cum se compară în ceea ce privește numărul de recenzii și scorul mediu:

 • Remitly - Scor Trustpilot: 4.4, Excelent
Accesează Remitly

Cum să transferi bani în Seychelles

Ai câteva opțiuni cheie dacă vrei să afli cum să faci un transfer bancar internațional de bani în Seychelles:

Transfer bancar în Seychelles - majoritatea băncilor îți vor permite să transferi bani la nivel internațional, online, vizitând o sucursală bancară sau prin telefon. Plățile în SCR vor fi trimise direct din contul tău bancar, în contul bancar local al destinatarului tău, în moneda aleasă de tine.

Vizita într-o sucursală - mai multe servicii specializate în transferuri de bani operează prin rețele mari de agenții și sucursale, așa că poți merge într-un birou fizic pentru a-ți efectua plata SCR în numerar, dacă vrei.

Trimite bani onlineîn Seychelles - dacă preferi să îți faci plata RON/SCR online sau folosindu-ți telefonul mobil, poți alege serviciul de online banking al băncii tale sau un specialist în transferuri internaționale de bani. Serviciile specializate pot oferi adesea rate de schimb mai bune și taxe mai mici decât băncile.

Ridicare de numerar - trimiterea unei plăți cu opțiunea de ridicare de numerar poate fi adesea cea mai rapidă metodă pentru ca banii să ajungă în mâinile destinatarului. De asemenea, este una dintre cele mai scumpe metode, deoarece plata este prioritizată și poate fi chiar instantanee.

Cum să trimiți bani într-un alt cont bancar în Seychelles

Să faci un transfer bancar de la o banca la alta în Seychelles este adesea cea mai convenabilă opțiune - atât pentru tine, cât și pentru destinatar. Destinatarul tău nu trebuie să facă nimic pentru a primi banii, aceștia pur și simplu ajung în contul desemnat, în moneda aleasă de tine, și pot fi cheltuiți sau retrași cu ușurință.

Dacă trimiți bani dintr-un cont bancar în România într-un cont bancar în Seychelles, alegerea unui furnizor specializat poate fi cea mai ieftină și mai rapidă metodă de a-ți face plata. Diferiți furnizori își au propriile procese pentru a-și efectua plățile - dar pașii pe care îi iei sunt, de obicei, aproape aceiași:

 1. 1
  Creează un cont
  Înregistrează un nou cont la serviciul tău preferat, introducându-ți detaliile de cont și câteva informații de bază. S-ar putea să o poți face și folosind Facebook sau Google, pentru a-ți fi mai comod.
 2. 2
  Efectuează verificarea
  În funcție de tipul plății pe care o faci, ar putea fi necesar să-ți verifici contul, încărcând o imagine a documentelor tale de identitate. Acest pas ne ajută să-ți păstrăm banii în siguranță și este adesea o cerință legală.
 3. 3
  Adaugă bani în cont
  Adaugă bani în contul tău în dolari, folosind un transfer bancar sau o plată cu cardul.
 4. 4
  Adaugă detaliile destinatarului și trimite banii
  După ce ești gata să trimiți o plată, adaugă detaliile personale și bancare ale destinatarului tău, verifică rata de schimb și taxa aplicată plății tale și confirmă plata. Asta e tot - banii vor fi trimiși și poți urmări progresul transferului online sau în aplicația furnizorului.

Metode de plată pentru transferul tău de bani în Seychelles

Diferite servicii de transfer de bani oferă diferite opțiuni pentru plata transferului tău bancar internațional de bani. Din fericire, ai multe din care să alegi.

De obicei, transferul bancar este cea mai ieftină metodă de plată, de aceea este metoda pe care o folosim pentru a compara furnizorii pe Exiap. Să aruncăm o privire peste câteva opțiuni de plată pentru a trimite bani din România în Seychelles cu acești furnizori:

Remitly

Transfer bancar sau card (de debit, de credit și preplătit)

Cea mai bună aplicație de transfer de bani în Seychelles

FurnizorSite web
Remitly

Remitly: din România în Seychelles

Cel mai ieftinFără taxăCel mai rapidCel mai bun curs de schimbCele mai bune opțiuni de transfer

Transferurile internaționale de bani Remitly din România pot fi efectuate în 138 de țări. S-ar putea să descoperi că Remitly este una dintre cele mai ieftine metode de a transfera bani pe plan internațional, în special dacă beneficiezi de pe urma unei promoții de client nou.

Avantaje și dezavantaje
 
 
 • Trimite bani într-o selecție largă de monede
 • Sunt disponibile promoții pentru clienți noi, ceea ce poate însemna rate mai bune și comisioane mai mici
 • O selecție largă de opțiuni de plată pentru destinatar, inclusiv încasarea în numerar
 • Nu poți plăti pentru transferul tău în numerar
 • Cursurile de schimb pot include un adaos

Cât costă să trimiți bani în Seychelles cu Remitly?

 • Comisioane de transfer: Taxele variază în funcție de modul în care alegi să plătești și de monedele implicate
 • Cursuri de schimb: Cursurile de schimb pot include un mic adaos, există rate promoționale pentru clienții noi
 • Comisioane suplimentare: Comisioanele variază în funcție de modul în care alegi să plătești și de monedele implicate

Cea mai bună metodă de a trimite sume mari de bani în Seychelles din România

Când trimiți o plată de o valoare ridicată, este foarte important să te documentezi și să găsești un furnizor sigur și care oferă taxe mici și rate de schimb bune. Merită să compari unii furnizori în funcție de timpii de transfer, deoarece durata procesării transferului poate varia mult.

Unele servicii de transfer internațional de bani oferă reduceri pentru transferuri de sume mari, cum ar fi un transfer bancar de peste 10,000 de euro, fie prin taxe de transfer mai mici, fie oferind o rată de schimb mai bună. Folosește calculatorul Exiap de comparare a costurilor pentru a te asigura că obții cea mai bună ofertă posibilă pentru transferul tău.

Cum să trimiți sume mari de bani în Seychelles

Deși transferul unei sume mari de bani funcționează ca și transferul oricărei alte sume în străinătate, furnizorul ți-ar putea cere informații suplimentare pentru a-ți verifica plata. De exemplu, ți s-ar putea cere sursa fondurilor, pentru a respecta legislația locală și internațională pentru serviciile financiare. Dacă trimiți o sumă mare de bani, va trebui și să te asiguri că furnizorul ales poate trimite acea sumă, deoarece se pot aplica limite maxime de transfer.

Iată cum să trimiți o sumă mare de bani la nivel internațional, cu un serviciu de transfer de bani specializat în transferuri internaționale:

 1. 1
  Creează un cont
  Înregistrează un nou cont la serviciul tău preferat
 2. 2
  Efectuează verificarea
  Verifică-ți contul, încărcând o imagine a documentelor tale de identitate
 3. 3
  Adaugă informațiile transferului
  Inclusiv valoarea și moneda
 4. 4
  Adaugă detaliile destinatarului
  Adaugă detaliile personale și bancare ale destinatarului tău
 5. 5
  Plătește-ți transferul
  Fă un transfer bancar local, folosește-ți cardul sau alege o altă metodă de plată acceptată. Furnizorul va începe procesarea banilor tăi de îndată ce îi va primi.

Cea mai sigură metodă de a transfera bani din România în Seychelles

Alegerea unui serviciu internațional de transfer de bani poate părea un risc. Cu toate acestea, instrumentul nostru de comparare va recomanda doar furnizori siguri care operează în conformitate cu legea din orice parte a lumii în care se află.

Când cauți cele mai sigure metode de a transfera bani în Seychelles din România, este recomandat să cauți furnizori care sunt înregistrați și operează în baza reglementărilor FCA. În unele cazuri, operatorii pot fi, de asemenea, reglementați de PRA. Și dacă trimiți bani prin banca ta, poți auzi și despre FSCS. Prea multe prescurtări? Să ne uităm la ce înseamnă acestea.

FCA - Autoritatea de Conduită Financiară - Financial Conduct Authority - aproape toate activitățile financiare trebuie să fie autorizate de FCA. Sarcina FCA este aceea de a reglementa și supraveghea activitățile financiare pentru a se asigura că standardele sunt respectate și că toate companiile financiare tranzacționează în condiții de siguranță și în mod legal.

PRA - Autoritatea de reglementare prudențială - Prudential Regulation Authority - PRA există pentru a se asigura că băncile, societățile de credit, cele de asigurări și alte instituții financiare similare sunt gestionate în condiții de siguranță, pentru a controla riscul și pentru a păstra banii clienților în siguranță.

FSCS - Schema de Compensare a Serviciilor Financiare - Financial Services Compensation Scheme - FSCS protejează clienții atunci când banca, asigurătorul sau altă companie de servicii financiare eligibilă nu o poate face. S-ar putea să poți obține despăgubiri prin FSCS pentru a te asigura că nu-ți pierzi banii în cazul în care banca ta intră în faliment sau întâmpină alte dificultăți financiare.

Limite pentru transferuri bancare internaționale de bani în Seychelles

Nu există o limită legală în ceea ce privește suma de bani care poate fi trimisă către sau din România, deși băncile și alți furnizori de plăți își pot impune propriile limite pentru un transfer bancar pentru persoane fizice sau juridice. Limitele de transfer de bani pentru suma maximă a unui transfer pot varia destul de mult între furnizori și se pot schimba, de asemenea, în funcție de modul în care vrei să-ți plătești transferul. Ai putea găsi limite diferite când plătești cu cardul în comparație cu plata prin transfer bancar, de exemplu.

Tendințele ratei de schimb RON/SCR

Ca și în cazul multor valute, cursul de schimb RON/SCR se modifică în timp, datorită modificărilor cererii și ofertei. Fluctuațiile cursului de schimb pot fi cauzate de schimbările de bază în ceea ce privește cât de bine se descurcă economia în România sau Seychelles, schimbările în stabilitatea politică sau chiar speculațiile simple, în care comercianții cumpără sau vând valute pe baza modului în care cred că tendințele se vor schimba.

În acest moment, 1 Lei cumpără 3.058 Rupie seychelleză.

Taxa pentru transferuri bancare internaționale de bani în Seychelles

Costul exact depinde foarte mult de locul în care trimiți bani, de cât trimiți, de modul în care vrei să plătești și de modul în care vrei să fie primită plata.

De obicei, transferurile de bani trimise direct în contul bancar al unui destinatar, folosind un serviciu specializat, se pot face cu costuri destul de mici, în timp ce comisioanele de transfer ale băncilor tradiționale pot fi mai mari. Plata pentru transferul tău, fie cu un card de credit, fie în numerar, poate însemna de multe ori și taxe mai mari.

Când transferi bani la nivel internațional, nu uita că taxa totală pe care o plătești poate include comisionul de transfer, o taxă suplimentară ascunsă în rata de schimb folosită și taxe ale părților terțe, cum ar fi o taxă pentru avans în numerar încasată de emitentul cardului tău de credit.

Cea mai bună rată de transfer de bani în Seychelles

Cel mai bun curs de schimb disponibil pentru a trimite bani în Seychelles va fi, de obicei, cursul de schimb mediu al pieței. Rata de schimb medie a pieței este cursul utilizat atunci când băncile cumpără și vând valute pe piețele globale.

Cu toate acestea, această rată nu este întotdeauna disponibilă pentru clienții persoane fizice care trimit bani în străinătate. În schimb, furnizorii adaugă adesea un adaos - un comision suplimentar - cursului de schimb pe care îl oferă clienților. Acest lucru crește costurile și face mai greu de văzut exact ceea ce plătești pentru transferul tău bancar internațional și cât este comisionul real de transfer bancar.

Momentan, rata de schimb medie a pieței pentru 1 Lei în Rupie seychelleză este de 3.058.

Cât timp durează un transfer bancar în Seychelles?

Durata unui transfer bancar internațional în Seychelles depinde de mai mulți factori, inclusiv furnizorul pe care îl folosești, modul în care plătești și modul în care vrei ca destinatarul tău să-ți primească banii.

Dintre furnizorii pe care îi afișăm, cel mai rapid furnizor de transferuri internaționale de bani în Seychelles este Remitly care poate livra banii către destinatarul tău în Seychelles în 0-2 zile. Cel mai lent furnizor pentru a trimite RON - SCR este Remitly, cu care durează 0-2 zile pentru a transfera bani în Seychelles.

Transferă bani online cu un card de credit sau de debit

Unii furnizori specializați de transferuri internaționale de bani oferă opțiunea de a-ți plăti transferurile cu un card de credit sau de debit. Plata transferului cu un card poate însemna că fondurile tale sunt primite rapid, astfel încât furnizorul să poată depune plata mai rapid în contul destinatarului. Cu toate acestea, această opțiune vine adesea cu taxe suplimentare care ar putea face transferul mai scump decât plata prin transfer bancar.

Iată o listă utilă a furnizorilor care acceptă plățile cu cardul:

 • Remitly: Transfer bancar sau card (de debit, de credit și preplătit)

Concluzie

Când vine vorba de alegerea celui mai bun furnizor pentru a trimite bani în Seychelles din România, alegerea depinde în special de nevoile tale.

Cel mai ieftin furnizor prezentat în tabelul nostru de comparare este Remitly, iar cel mai rapid este Remitly. Dacă timpul de transfer este ceea ce te interesează, atunci Remitly este cel mai rapid pentru un transfer bancar internațional în Seychelles. Remitly îți poate transfera banii destinatarului în Seychelles în 0-2 zile.

Dacă siguranța este ceea ce te interesează cel mai mult când vine vorba de alegerea celui mai bun furnizor internațional de transfer de bani în Seychelles, atunci toți furnizorii pe care i-am enumerat mai sus sunt reglementați de diferite instituții financiare și ar trebui să fie sigur să trimiți bani cu ei în Seychelles.

Întrebări frecvente despre transferurile de bani din România în Seychelles

Care este cea mai bună metodă de a trimite bani la nivel internațional?

Nu există o singură cea mai bună metodă de a transfera bani în Seychelles. Totul depinde de prioritățile tale. Diferiți furnizori oferă o combinație diferită între costuri, viteză și comoditate. Folosirea instrumentului nostru de comparare pentru a verifica o serie de furnizori este o modalitate bună de a găsi cu ușurință cea mai bună opțiune pentru tine.

Cum să transferi bani din România în Seychelles?

Poți trimite bani din România în Seychelles folosindu-ți propria bancă, un serviciu specializat de transfer de bani, un portofel electronic sau mergând într-un birou fizic de transfer de bani. Fiecare opțiune are diferite argumente pro și contra, așa că cea mai bună variantă pentru tine va depinde de transferul tău specific și de cerințele tale personale.

Pot trimite transferuri internaționale de bani din România în Seychelles gratuit?

Nu poți trimite gratuit bani în Seychelles din România. Procesarea transferurilor internaționale costă furnizorii bani, așa că există mereu o taxă undeva, pentru a se asigura că afacerea își acoperă costurile și generează profit. Cu toate acestea, mulți furnizori aleg să-și ascundă comisioanele pe care le plătești, adăugându-le în ratele de schimb folosite pentru transferuri.

Care este cel mai bun moment pentru a transfera bani din România în Seychelles?

Nu există cel mai bun moment pentru a transfera bani din România în Seychelles, ci acest lucru depinde de o varietate de factori, cum ar fi când ai nevoie să trimiți bani sau când vrei să fie primite fondurile. De asemenea, va depinde de o varietate de alți factori, cum ar fi momentul în care trimiți bani sau comisioanele pe care ți le oferă furnizorii sau băncile.

Cum mă asigur că banii mei sunt în siguranță când transfer bani în Seychelles?

Toți furnizorii de pe site-ul nostru sunt reglementați financiar în țările în care operează și dețin licențele necesare. Aceștia oferă cele mai înalte măsuri de securitate pentru prevenirea fraudei și protecția identității. Totuși, paza bună trece primejdia rea.